NEKTER Å GI SEG: Arsene Wenger nekter å gi seg som manager i Arsenal. (Foto: GLYN KIRK/Afp)
NEKTER Å GI SEG: Arsene Wenger nekter å gi seg som manager i Arsenal. (Foto: GLYN KIRK/Afp)

Arsene Wenger: – Jeg har ikke i ett eneste sekund tenkt på å trekke meg

En hardt presset Arsene Wenger fikk nok en gang spørsmål om sin fremtid som manager i Arsenal.

Forrige lørdag røk Arsenal ut av FA-cupen etter et pinlig nederlag mot Championship-klubben Blackburn på Emirates.

Fire dager senere skulle Arsenal revansjere seg mot Bayern München i den første åttedelsfinalen i Mesterligaen, men måtte se seg slått 3-1 på eget gress.

LES OGSÅ: Wenger: – Tar sikte på topp fire

Nå øker presset på manager Arsene Wenger, som ikke har lykkes med å lede Arsenal til noen troféer på åtte år.

– Vi lever i en verden full av følelser og det er opp til oss å se dette litt i perspektiv og guide klubben i den riktige retningen videre

Nekter å trekke seg
På pressekonferansen i forkant av helgens oppgjør mot Aston Villa fikk franskmannen nok en gang spørsmål om han har vurdert å trekke seg.

– Aldri. Ikke i et eneste sekund, slo Wenger fast på Sky Sports spørsmål om han har vurdert sin fremtid på Emirates.

Wenger er sammen med Sir Alex Ferguson den lengstsittende manageren i Premier League. Han har vært manager i Arsenal siden 1996.

mener flere og flere Arsenal-supportere at tiden kanskje er inne for å bytte ut Wenger i managerstolen hos den tradisjonsrike London-klubben.

LES OGSÅ: Supporterkjendis etter Arsenals FA-cupexit: – Wenger må gå. Nå!

MØTTE PRESSEN: Arsene Wenger måtte nok en gang svare på spørsmål om sin fremtid. (Foto: PATRIK STOLLARZ/Afp)
MØTTE PRESSEN: Arsene Wenger måtte nok en gang svare på spørsmål om sin fremtid. (Foto: PATRIK STOLLARZ/Afp)

I møte med eieren
Franskmannen var tidligere denne uken i møte med Arsenals hovedaksjonær Stan Kroenke, og forsikrer om at han har ledelsens fulle tillit.

– Vi hadde et møte om mange forskjellige ting. Kommersielle ting, billettpriser og de sportslige planene for laget på lengre sikt. Jeg kom med mine synspunkter på ting og det var ikke noe uvanlig med dette møtet, sier Wenger.

Han er fast bestemt på å få Arsenal tilbake på vinnersporet igjen.

– Selvfølgelig opplevde vi en stor skuffelse på tirsdag (mot Bayern München, red. anm), men vi er ansvarlige folk og vi vet hvordan vi skal kjempe oss tilbake, mener Wenger.

– Vi lever i en verden full av følelser og det er opp til oss å se dette litt i perspektiv og guide klubben i den riktige retningen videre, sier Wenger, som nå altså har vært manager i Arsenal i seksten og et halvt år.

LES OGSÅ: Wenger raste mot journalister

STØTTER WENGER:  Nigel Winterburn mener at Arsene Wenger fremdeles er rett mann for Arsenal. (Foto: Kirsty Wigglesworth/Ap)
STØTTER WENGER: Nigel Winterburn mener at Arsene Wenger fremdeles er rett mann for Arsenal. (Foto: Kirsty Wigglesworth/Ap)

– Jeg har fremdeles tro på at Arsene Wenger er den riktige mannen for klubben, men han må tildeles en veldig stor sum penger han kan bruke på å kjøpe spillere i sommer

– Wenger må bruke penger
Tidligere Arsenal-spiller Nigel Winterburn er blant dem som gir sin støtte til Wenger. Men han mener den meritterte manageren nå må bruke penger for å få Arsenal-skuta på rett kjøl.

– Det er mye frustrasjon rundt Arsenal for tiden. Vi vet hva det kostet klubben å flytte til Emirates og hvor mye pund de har brukt på det prosjektet. Men andre klubber, som Manchester City, Chelsea og Tottenham har utviklet seg på en måte som Arsenal sliter å holde følge med, skriver Winterburn i sin spalte hos Sky Sports News.

Før han slår fast:

– Jeg tror det vil bli store endringer i spillerstallen i sommer. Wenger trenger støtte fra styret og de må hjelpe ham å forbedre troppen. Arsenal har en god basistropp, men de må kjøpe tre eller fire spillere som virkelig forbedrer stallen. Dersom de lykkes med det, så tror jeg at Arsenal vil være på riktig vei igjen. Jeg har fremdeles tro på at Arsene Wenger er den riktige mannen for klubben, men han må tildeles en veldig stor sum penger han kan bruke på å kjøpe spillere i sommer, oppsummerer den tidligere «Gunners»-backen.

DEBATT:
Bør Arsene Wenger få fortsette i Arsenal? Diskutér franskmannen i kommentarfeltet under!