Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Popgruppa Cape fikk en kjempehit med låta «Tic tac» i 2001.

Gruppa ble satt sammen av en jury i TV3-programmet «Popstars», og det var der de to medlemmene Hanne-Karine Sørby og Alf Gunnar «Alfi» Nilsen først møttes.

– Det gikk veldig fort opp og av forskjellige grunner så gikk det ganske raskt ned også, sier Alfi om den korte popsuksessen.

Plaget av sykdom

Bedre gikk det med kjærligheten for «Alfi» Hanne-Karine, som i dag både er gift og har datteren Lilly på tre år sammen.

Men det har ikke bare vært lykke for den lille familien. De har nemlig vært hardt prøvet de siste årene på grunn av Hanne Karines borreliose-sykdom.

– Sommeren for ti år siden fikk jeg 25 flott på kroppen i løpet av en kveld. For to år siden sa det stopp. Da kollapset kroppen. Jeg falt om og besvimte på jobben og ble hentet av ambulanse. Det ble starten på en masse utredninger, forteller Hanne-Karine.

Etter kollapsen har Hanne-Karine gått gjennom en rekke plager som har tæret på hverdagslivet.

– Så ble det også nevrologiske symptomer, som masse rykninger i kroppen og lammelsesfølelser i deler av kroppen. Og det aller verste har vært smertene. Det har vært uholdbare smerter til tider.

Tøff tid

For ektemannen Alfi har det vært tøft å være vitne til konas sykdom.

– Det har vært en ganske tøff tid. Det er litt klisjé å si tøff tid, men dette har virkelig vært det, sier Alfi.

Comeback

Etter intensiv behandling på borreliose-senter i Oslo er Hanne Karine endelig på bedringens vei. Nå gjør hun comeback med sin nye singel «New Beginning».

– Jeg sier at jeg er seksti prosent frisk. Jeg har vel egentlig fått vite at det kanskje er vanskelig å bli hundre prosent bra, men jeg er veldig fornøyd om jeg blir sytti-åtti prosent. Da kan jeg fungere og har litt rusk i systemet, men det er det mange som har, sier Hanne-Karine til «God kveld Norge».