Ronaldounited (Foto: SUSANA VERA, © JMR/TSS)
Ronaldounited (Foto: SUSANA VERA, © JMR/TSS)
INTERESSE FRA CHELSEA: Victor Valdes er på ønskelisten til Chelsea. (Foto: MANU FERNANDEZ/Ap)
INTERESSE FRA CHELSEA: Victor Valdes er på ønskelisten til Chelsea. (Foto: MANU FERNANDEZ/Ap)

Sjekk fredagens fotballrykter: – Ronaldo vil forlate Real Madrid til sommeren

Mens Roberto Mancini forbereder ryddesjau for å kunne hente Cavani og Fellaini. Sjekk dagens ryktebørs her!

Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk | altomfotball.no

Følg overgangene i vårt overgangssenter – 24 timer i døgnet!

TV 2 Sporten har levert fotballrykter gjennom hele perioden der overgangsvinduet har vært stengt og den siste måneden hvor overgangsvinduet har vært åpent.

Kjøpefesten er nå over for denne gang i de store ligaene, men ryktene surrer videre på balløya.

LES OGSÅ: Benitez om Chelseas posisjon: – Det er ikke min feil
LES OGSÅ: Fotballforbundet møtte toppklubbenes rike onkler i London

Premier League:

De siste dagens har det versert rykter om at Arsenal-manager Arsene Wenger har sett seg ut Pepe Reina som ny sisteskanse på Emirates. Nå er en ny spansk keeper kastet inn i diskusjonen som et mulig overgangsobjekt. Talksport hevder nemlig å vite at Wenger er mer lysten på Victor Valdes - som er på vei bort fra Camp Nou. De siste årene har mange spillere gått fra Arsenal til Barcelona, og det ser ut til at Wenger har lyst å hente flere enn Valdes tilbake. David Villa har nemlig Wenger jaktet på i en lengre periode, men spanjolen nærmer seg stadig slutten av kontrakten og kan dermed være mer aktuell for en overgang i sommervinduet.

David Villa, Barcelona (Foto: JOSEP LAGO/Afp)
David Villa, Barcelona (Foto: JOSEP LAGO/Afp)

Daily Mail skriver at Wenger også har lyst å signere Lyon's sittende midtbanespiller Maxime Gonalons og Torino-stopper Angelo Ogbonna så fort vinduet åpner.

Men det er ikke bare kjøp som står i hodet på Wenger. Bacary Sagna skal være ferdig etter sesongen og kan muligens bli ofret til fordel for nye krefter.

Manchester City ønsker å sprenge banken for å få hente Edinson Cavani og Marouane Fellaini. Men klubben har strammet inn lommeboka og dermed må manager Roberto Mancini se seg nødt til å selge spillere for å få hente duoen så fort overgangsvinduet åpner 1. juli. Spillerne som skal være til salgs hevder Daily Mail å vite er Maicon, Joleon Lescott, Edin Dzeko og Scott Sinclair. Avisen hevder også at framtiden til Gareth Barry, Javi Garcia, Samir Nasri og Aleksander Kolarov er under vurderingen.

Matchvinner Edin Dzeko (Foto: PAUL ELLIS/Afp)
Matchvinner Edin Dzeko (Foto: PAUL ELLIS/Afp)

Dzeko kan være på vei til tysk fotball. Dzeko - som kom til City fra Wolfsburg - er ønsket til Borussia Dortmund. Den overgangen vil nok være mer sannsynlig om Robert Lewandowski går til Bayern München.

Men det kan bli budkrig om Fellaini. Everton-spilleren har hatt en kolossal sesong på midtbanen til de blå fra Liverpool og også Chelsea er interessert i belgieren.

Fellaini (Foto: SCANPIX)
Fellaini (Foto: SCANPIX)

The Guardian melder at Angel Di María er aktuell for en overgang til Manchester United. De røde fra Manchester har fått samme tilbud som Paris Saint-Germain - Real Madrid ønsker angivelig å selge argentineren. Så blir det spennende å se hvem som biter på agnet.

Øvrig:

Cristiano Ronaldo vil forlate Real Madrid i sommer, skriver flere ulike medier fredag. Spanske medier hevder at Ronaldo har gitt beskjed om at han ikke vil signere på en ny kontrakt og vil bli solgt til sommeren for «det høyeste budet», hevder nettstedet GiveMeFootball. Klubbpresident Florentino Perez skal være bekymret over at Ronaldo deler agent med manager José Mourinho, som også ryktes å være på vei bort fra Bernabeu i løpet av sommermånedene. Både Paris-Saint Germain og megarike FC Anzhi Makhachkala vurderer et bud på 28-åringen. Men i kulissene lurer Manchester United, som håper på å kunne overtale Ronaldo til en retur til Old Trafford. Ronaldo har scoret 11 mål på sine sju siste kamper for Real Madrid, inkludert scoringen mot Manchester United i den første åttedelsfinalen mot Manchester United i Mesterligaen. Portugiserens nåværende kontrakt med Real Madrid går ut i 2015.

cr (Foto: PEDRO ARMESTRE, © PA/seb)
cr (Foto: PEDRO ARMESTRE, © PA/seb)