fredkyss2
fredkyss2

Se FC Football: – Her sjekker Fred opp ei dame på motorveien

Brasilansk sjekking på motorveien, prøvespill i Skottland og glefsende hunder. Se FC Football gratis her!

Se hele FC Football-episoden gratis her!

Den brasilianske landslagsspissen Fred viser at det er mulig å sjekke opp damer i fart på motorveien. Men dette er ikke det eneste tilfelle hvor fotball og trafikk møtte hverandre denne uka, så vi så oss nødt til å skape en egen trafikknyhetssending denne gangen.

Fotballagent og tidligere Luton-spiller Kent Karlsen er gjest, og forteller om da Vålerenga-spillerne spaserte til kamp på Stamford Bridge. Han innrømmer også at han var så lite som mulig i Luton, og at han nektet å bli båret ut på båre, selv da han hadde røket et leddbånd.

LES OGSÅ: Se City-spillerne danse «Harlem Shake»
LES OGSÅ: Sky Sports-anker Natalie Sawyer digger Uwe Rösler: – En herlig tid å være Brentford-fan

Vi tar også en grundig titt på helgas FA Cup-kamper, og får en Hulk Hogan-lookalike i Oldham, Phil Jagielka varter opp med et classy tilbakespill og en Milwall-spiller prøver å få en lagkompis til å bli bitt av en glefsende schäfer.

Reporter Mathias Skarpaas er med 4. divisjonsklubben Hundvågs storscorer Preben Erland på prøvespill i den skotske klubben Dunfermline. Ikke nok med det, han sørget også for å ta med en Dunfermline-drakt hjem til Norge, som du kan vinne i vår KK-konk.

Se hele FC Football-episoden gratis her!