SHAKER SEG LØS: Se Edin Dzeko & co. svinge seg løs!
SHAKER SEG LØS: Se Edin Dzeko & co. svinge seg løs!

Se City-spillerne danse «Harlem Shake»

Mens rivalene spiller viktige Champions League-kamper kan Manchester City bruke tiden på annet. Som for eksempel å spille inn en musikkvideo. Se Edin Dzeko & co. danse her!

«Harlem Shake» er oppfølgeren til fenomenet «Gangnam Style» og ifølge Youtube blir det lastet opp 4000 bidrag daglig hvor man danser til de 30 sekundene med electronicamusikk. Manchester City-stjernene er foreløpig de siste som har kastet seg på bølgen. Ifølge fjorårets seriemester sine hjemmesider var det den engelske landslagskeeperen Joe Hart som stod for organiseringen.

LES OGSÅ: TV 2s eksperter mener Mancini sitter utrygt: – Ingen garantier
LES OGSÅ: Spillselskap betaler ut penger på United som seriemester

I videoen kan du se spillerne med hysteriske kostymer og Aleksander Kolarov i en tilsynelatende avslappende positur. På hjemmesidene står det at Pablo Zabaleta, Micah Richards, Joleon Lescott, James Milner, Scott Sinclair og Edin Dzeko er førstelagsspillerne som er med i musikkvideoen. Men det er også en nordmann i videoen. Keepertalentet Eirik Johansen svinger seg løs.

Se videoen øverst i saken!

Også her til lands har fenomenet bredt seg. Her kan du se God Morgen-Wenche dra igang dansen! Norske soldater i Bardufoss har blitt verdenskjent gjennom sitt bidrag tidligere denne måneden. Sjekk videoen her!