bjorn (Foto: PA Photos)
bjorn (Foto: PA Photos)

Wolves under streken etter tap i bunnoppgjør

En Björn Bergmann Sigurdarson-scoring var ikke nok for Ståle Solbakkens tidligere klubb borte mot Barnsley.

Barnsley - Wolves 2-1

Oslo (TV 2 Sporten): Barnsley snudde, vant bunnoppgjøret 2-1 og klatret opp på trygg grunn.

Samtidig sørget Chris Dagnall og Jacob Mellis' scoringer for at Wolverhampton ramlet under nedrykksstreken med kun to lag bak seg på tabellen i Championship-serien.

Det er meget dramatisk og nærmest utenkelig for en klubb som har hatt et klart mål om å ta raskeste vei tilbake til Premier League.

Ståle Solbakken fikk sparken som Wolves-sjef etter 0-1-tapet mot lille Luton i FA-cupen 5. januar. Ulvene lå da på en skuffende 18. plass og hadde kun tre seirer på de siste 16 kampene.

Nå er situasjonen om mulig enda mørkere. Allerede dagen etter Solbakkens exit ble det klart at Doncasters Dean Saunders tok over som sjef på Molineux Ground.

Men oppturen lar vente på seg. Etter sju kamper står Saunders uten seier som Wolves-sjef. Fire uavgjorte kamper er mager trøst for fansen som ser laget rase nedover på tabellen. Og i de neste kampene venter serieleder Cardiff og tredjeplasserte Watford.

Wolves har nå to poeng opp til Sheffield Wednesday, Barnsley og Huddersfield på rett side av streken og én kamp mer spilt enn trioen. Bakfra kommer formsterke Peterborough som i tillegg har spilt 31 kamper mot Wolves' 33.