Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Ifølge Fotballmagasinet.no har 25 år gamle Mykjåland signert for LSK etter å ha trent med dem i noen dager.

- Jeg gleder meg veldig til nye utfordringer med LSK, som har en veldig spennende satsing. Det har vært et veldig tungt valg da Røa er en klubb jeg har spilt for i mange år. Har hatt uendelig mange gode opplevelser med Røa og det er en gjeng jeg er veldig glad i. Samtidig er jeg trygg på at dette er det rette valget for meg nå, sier Mykjåland til tv2.no..

- Ja, Lene har signert for oss. Utover det, så er det Hege Riise som svarer på spørsmål om det sportslige, forteller daglig leder Elin Krokan til FotballMagasinet.

Mykjåland har vært en profil og målgarantist i norsk kvinnefotball siden 2005. Hun spilte for Røa fra 2005 til 2010 før hun prøvde seg en sesong i Washington Freedom i USA. I 2011 var hun tilbake i Røa, men kontrakten er gått ut og nå går turen videre til LSK.

- Å miste Lene Mykjåland vil være et tap for alle klubber, så vi er ikke happy med at hun forlater oss. Men hun ønsker å trene og spille sammen med landslagsspillere og dermed går hun videre, sier sier sportslig leder i Røa, Ole Bjørn Edner.

LSK Kvinner trenes av Monica Knudsen. Den regjerende seriemesteren skal prøve seg i Mesterligaen til høsten.