paradise medparis
paradise medparis

Her er deltagerne i «Paradise Hotel»: – Det er mange uintelligente her

Intriger, sex og superstjerne-sjokk i den kommende sesongen av «Paradise Hotel».

Mandag 11. mars er det klart for den femte sesongen av «Paradise Hotel» på TV3, og den kontroversielle realityserien har i år flere nye vrier.

Selve hotellet ved stillehavskysten i Mexico er splitter nytt av året, Hollywoodstjernen Paris Hilton dukker opp i en foreløpig hemmelig rolle og fem blondiner og fem brunetter vil kjempe side om side med fem festglade gutter.

Programmet der single ungdommer blir satt sammen i par og må inngå allianser med sine partnere for å komme til topps, har i tidligere sesonger bydd på utallige sexscener, hard festing og uttalelser som av TV-seerne blir ansett som mindre intelligent.

Se bildespesial av alle Paradise-deltagerne nederst i artikkelen.

Da «God kveld Norge» møtte deltagerne på realityhotellet i Mexico, ble det klart at det allerede tidlig i innspillingen lå an til gnisninger mellom brunettene og blondinene.

Les også: Her følte Triana Iglesias seg liten og lubben

Allerede irritert

Odelsjenta Thea Talie (21) fra Jessheim irriterer seg lett over mennesker med lav IQ, og følte tidlig at hun passet dårlig inn på hotellet.

– Jeg irriterer meg så mye over folk som ikke tenker over ting. Jeg tenker hele tiden, og tenker kanskje litt for mye. Så når folk sier ting som ikke har noe sammenheng og ikke noe smart å komme med, så blir det veldig overfladisk når vi skal ha en samtale. Jeg blir gal av å være med sånne personer, og tror det er mange her som er uintelligente. Jeg tror kanskje ikke jeg passer så godt inn her, sier Thea.

Blondinen Oda Haukaas (22) er derimot ikke enig med Thea.

– Uintelligente, ja? Kanskje spesielt vi blondiner blir sett på som uintelligente, men neida: Vi er smarte. Jeg tror nok jeg er over middels intelligent, sier Oda.

Les også: Viste gruppesex i danske «Paradise Hotel»

Klar for sex

Flere av deltagerne er helt klare på at de ikke kommer til å ha sex under innspillingen i Mexico, mens andre er åpne for det som måtte skje.

22-åringen Amir Nickel fra Stavanger har ikke noe imot å ha sex for åpent kamera, og bryr seg heller ikke om at familien hans eventuelt skulle få se ham i aksjon mellom «Paradise»-laknene.

– Sex er helt naturlig, og skjer det på TV så skjer det på Tv. Familien min kommer nok ikke til å reagere på det. Moren min kommer kanskje, men noen setninger, men det går nok helt bra, sier Amir til «God kveld Norge».

Les også: Paris Hilton skal være med i norske Paradise Hotel

Satt ut av Paris

Årets deltagere fikk seg en stor overraskelse da superstjernen Paris Hilton dukket opp på reality-hotellet.

– Det var utrolig surrealistisk. Jeg prøvde å ta det veldig rolig, men innvendig dunket pulsen. Jeg ble helt satt ut. Og er hun jo veldig pen da, sier Sander Johansen Kalstrup (22) om sitt første møte med den styrtrike Hilton.

Hva Paris Hiltons rolle på hotellet er, hvem som finner tonen og hvem som ryker i tottene på hverandre, får TV-seerne først se når «Paradise Hotel» har premiere om litt under tre uker.

Les også: Paradise-Madelen har blitt kjæreste med svensk rikmannssønn

Tina Skovdal
Tina Skovdal
Thea Talie
Thea Talie
Sander J. Kalstrup
Sander J. Kalstrup
Amir Nickel
Amir Nickel
Oda Haukaas
Oda Haukaas
Birger Dahl
Birger Dahl
Mette Pedersen
Mette Pedersen
Martine Hogstad
Martine Hogstad
Ariel Søyland
Ariel Søyland
Mari Jordal
Mari Jordal
Caroline Andersson
Caroline Andersson
Magne Robberstad
Magne Robberstad
Mads Haugan
Mads Haugan
Charlotta Hedlund
Charlotta Hedlund
Isabell Andersen
Isabell Andersen