Etrit Berisha (Foto: TV 2)
Etrit Berisha (Foto: TV 2)

Denne mannen kan knuse Norges VM-drøm

Albanias keeper er god på strek, men også iskald fra straffemerket.

La Manga (TV 2 Sporten): Drillo og Norge øyner håp om å få spille VM i Brasil i 2014. Derfor er de to neste kvalifiseringskampene mot Albania ekstremt viktige. Norge ligger på 2. plass med syv poeng, bak ligger Albania med sine seks.

TV 2 Sporten møtte Albanias sisteskanse, Etrit Berisha, som er på treningsleir i La Manga med svenske Kalmar. Han ser frem til duellen på Ullevaal 22. mars.

– Jeg vet det blir veldig tøft, men det vil bli som en drøm å vinne i Oslo, sier Etrit Berisha, som tenker mye på duellene som venter mot Tarik Elyounoussi & Co.

– Det er en veldig åpen gruppe og alle ligger nær hverandre i poeng, så den kampen blir kjempeviktig for oss.

Berisha, som ikke er i slekt med norske Valon og Veton, er en straffeekspert. Den 194 centimeter høye spilleren redder mange forsøk fra elleve meter. Men er også Kalmars førstevalg når laget får straffe i motsatt ende av banen. Forrige sesong kom han på scoringslisten to ganger. Det gjenstår å se om han får sjansen fra krittmerket mot Norge.

– Vi har ikke fått straffespark på landslaget, om jeg får lov av landslagssjefen skal jeg gjøre det der også, sier den snart 24 år gamle keeperen.