Andre Santos   Arsenal (Foto: ANDREW YATES/Afp)
Andre Santos Arsenal (Foto: ANDREW YATES/Afp)

Syndebukken på vei bort fra Arsenal

André Santos kan være på vei hjem til Brasil.

André Santos er blitt gjort til syndebukk av Arsenal-fansen.

Brasilianeren har alt annet enn slått til etter overgangen fra Fenerbahce i fjor sommer, og får nå stort sett skylden for alt når han er på banen.

Tredjevalg
Han ble stemplet som et panikkjøp før han ankom klubben, og hans svært offensive legning har ført til at han er blitt avslørt defensivt ved en rekke anledninger.

Gunners-supporterne fikk derfor hjertet i halsen da Kieran Gibbs ble skadet mot Liverpool. Men det var ikke bare dem, for dagen etter kjøpte Arsene Wenger Nacho Monreal fra Malaga.

Les også: Nacho Monreal klar for Arsenal

Få tror at Santos har noen fremtid på Emirates Stadium nå som han er tredjevalg på venstrebacken, og det kan se ut til at han er på vei bort tidligere enn forventet.

Han kan være på vei til Gremio i hjemlandet.

Klubben bekrefter interesse
Klubben har tidligere Liverpool-spiller Fabio Aurelio på venstrebacken, men han har stort sett gått skadet siden han ankom klubben.

Nå ønsker de Santos i tide til å få ham spilleklar til Copa Libertadores. Da må papirene være Det brasilianske fotballforbundet (CBF) i hende innen tirsdag.

– André Santos er en vi er interessert i. Vi har snakket med Arsenal, men ingenting er sikkert ennå. Det er veldig tøffe forhandlinger, sier klubbpresident Fabio Koff til Zero Hora.

Klubben har nå bedt CBF om å ha en person på vakt under helgens karneval slik at overgangen kan gå i orden i tide.

Santos leies ut til Gremio i ett år dersom papirarbeidet er på plass tidsnok til at han kan spille Copa Libertadores.