Untitled 1 copy
Untitled 1 copy

Her tar Petter Pilgaard hårtransplantasjon

– Nå kommer jeg til å få det tykkeste håret nord for Sinsenkrysset.

Petter Pilgaard har et problem flere menn kjenner seg igjen i, nemlig å miste håret.

Men den frittalende og uredde Petter er ikke redd for å innrømme sin forfenglighet, derfor fikk «God kveld Norge» bli med han da han bestemte seg for å ta en hårtransplantasjon.

– Hår er jo veldig viktig, det er mye av personligheten din og signatursveisen min er litt «backslick». Nå har jeg begynt å få litt viker. Det har blitt litt ille de siste to årene, så det har egentlig bare gått gradvis. Det har blitt et stort problem for meg, og da er det mye bedre å gjøre noe med det, sier Petter om å miste håret.

Les også: Nysingel Petter Pilgaard: – Ikke feil å være singel når det er sommer

Bryter tabuer

Petter bryr seg nemlig fint lite om at hårtap ofte er et tabubelagt tema,

– Jeg vet at det er veldig mange som har komplekser for å miste håret, og ikke minst snakke om det, men folk har allerede begynt å se det på meg så hvorfor kan jeg ikke bare gjøre noe med det? Jeg synes det står mer respekt av å gjøre noe med et problem enn å bare la det gå.

På Poseidon-klinikken i Oslo får Petter en ikke-kirurgisk behandling, der hårsekker fra bakhodet blir flyttet fra bakhodet til vikene. Slik kan nytt hår vokse ut, og Petter kan igjen gre håret bakover etter sommeren – og dermed få tilbake sveisen han ble kjent for under sin deltagelse i «Paradise Hotel» for fem år siden.

Les også: Her aksjonerer Petter Pilgaard utenfor Stortinget

Blodig

Til tross for at prosessen er nokså blodig, og at Petter innrømmer at han ofte besvimer ved synet av blod, gjennomførte han behandlingen uten å blunke.

– Jeg føler meg ganske fin. Jeg er litt nummen i bakhodet, men jeg merket ingenting.

Det tar nok litt tid før Petters manke blir fyldig og tett, men det skal bli interessant å se hvordan det endelige resultatet blir.

– Dette blir bra. Nå kommer jeg til å få det tykkeste håret nord for Sinsenkrysset, sier Petter Pilgaard til «God kveld Norge».

Les også: Derfor gikk Petter og Mari fra hverandre