Steffen Jakobsen i Idol (Foto: Thomas Reisæter/TV 2)
Steffen Jakobsen i Idol (Foto: Thomas Reisæter/TV 2)

Steffen Jakobsen (22) er sett 130.000 ganger på nett: – Det er surrealistisk!

«Idol»-deltakerens popularitet har eksplodert.

Tidligere denne uka fikk vi se at Steffen Jakobsen (22) sang seg til en gullbillett i «Idol». Dommerne tok fram superlativene og reiste seg i begeistring, men Tone, Kurt, Gunnar og «Dansken» er ikke de eneste som har latt seg imponere av 22-åringen.

Steffens auditionvideo er den mest sette videoen av alle på tv2.no, med 133.000 visninger i skrivende stund. At så mange har sett nettopp hans video, synes 22-åringen er svært spesielt.

– Altså... Jeg har ikke ord for det. Det er surrealistisk! Det er det jeg føler nå, sier han til tv2.no fredag formiddag.

– Jeg sitter og tenker på at det sikkert er mange ting som er viktigere å se på TV, men denne er fortsatt mest sett, og det sier jo noe, fortsetter han.

Se Steffens audition og dommernes tilbakemeldinger her:

696602

Rekker ikke besvare alle henvendelsene

På Facebook er et bilde av Steffen, som ble lagt ut under onsdagens episode, likt over 21.000 ganger og delt over 1000 ganger. En artikkel om opptredenen hans er anbefalt nærmere 10.000 ganger på samme sosiale medium.

22-åringen fra Grimstad forteller at han har mottatt så mange direkte henvendelser at han ikke har tid til å gå gjennom alle.

– Jeg får veldig mange tilbakemeldinger både på Facebook og SMS. Jeg har prøvd å svare litt, men det er så mye at det ikke er mulig å svare på alt! Jeg har gitt opp. Nå går jeg gjennom og ser på de mest aktuelle, men prøver så godt jeg kan å svare alle, sier Steffen, som til vanlig jobber i en musikkforretning i Grimstad.

Se også:Dette er de mest populære «Idol»-deltakerne

Fans: – Ødelegger TVen hvis Steffen ikke går videre

Det er tydelig at Steffen har skapt engasjement blant landets «Idol»-seere. Deltakeren forteller at han allerede har fått noen i overkant svorne fans.

– Folk sier at opptredenen var helt rå, og det er bare gode komplimenter. Og så sier mange at jeg må stå på og kjøre videre. Det er også noen som har sagt «hvis ikke du går videre, så skal jeg ikke se mer på Idol» eller «hvis ikke du går videre, ødelegger jeg TVen!» humrer deltakeren.

Se alle årets «Idol»-auditions her!

– Rart med oppmerksomheten

At han har gått fra å være en helt vanlig butikkmedarbeider til en «Idol»-snakkis, er ikke noe 22-åringen tror han kommer til å vende seg til med det første.

– Det er rart med all oppmerksomheten. Det er ikke normalt for meg. Jeg jobber i en lokal butikk i Grimstad og selger instrumenter, og så plutselig kommer alt dette og folk som skal ta kontakt med meg... Det er rart, avslutter mannen med den mørke røsten.

Hva synes du om Steffens «Idol»-opptreden? Skriv inn din kommentar nedenfor!

Se hvordan det går videre med Steffen og de andre «Idol»-deltakerne fredag klokken 20.00 på TV 2. Les alt om dommere og deltakere på tv2.no/idol!

Oppdatert 15.16: Videoen av Steffen er nå sett over 140.000 ganger.