David Luiz og Sideshow Bob
David Luiz og Sideshow Bob

Brasil-stjernene om sine tegneserie-lookalikes: – Det er Buzz Lightyear mot Sideshow Bob

Brasil-stjernenes dobbeltgjengere i fokus før England–Brasil.

Se England–Brasil på TV 2 PL 1 og tv2sumo.no onsdag kl. 20.30

I morgen kveld møtes England og Brasil til TV 2-sendt storkamp på Wembley. Før avspark er Engelsk presse imidlertid mest opptatt av duellene utenfor banen.

Rettere sagt hvilke spillere som ligner på hvilke tegneseriehelter.

De fleste har nok tenkt tanken på et eller annet tidspunkt: Chelsea-stjernen David Luiz (25) ligner veldig på en kjent tegneseriefigur. Men hvilken?

Tegneseriehelter
Daily Mail har konfrontert hovedpersonen selv med den påfallende likheten. I et lengre intervju med avisen innrømmer hovedpersonen selv at han ofte blir sammenlignet med den Bart Simpsons onde fiende i «The Simpsons», Sideshow Bob.

I det samme intervjuet står også QPR-keeper og London-rival Julio Cesar (33) frem med sin lookalike: Buzz Lightyear fra Toy Story.

– Det er Sideshow Bob mot Buzz Lightyear, sier en smilende Luiz i intervjuet.

Julio Cesar
Julio Cesar

– Tar tuben
QPR-keeper Cesar er ikke flau over sammenligningen. Da han ble tatt tilbake i landslagsvarmen før England-kampen, fikk han umiddelbart en tekstmelding fra Chelsea-kameraten.

– Han sendte meg meldingen: «Buzz er tilbake» fordi kallenavnet mitt er Buzz Lightyear. Alle sier at jeg ligner på helten fra Toy Story. Jeg har ikke noe imot det. Jeg var bare glad at jeg ringte ham og sa: «la oss ta en middag for å feire», men jeg innså ikke at han var på bussen tilbake fra Swansea-kampen. Han kunne ikke prate, sier Cesar.

I intervjuet innrømmer keeperen også at han benytter offentlig transport i hovedstaden.

– Jeg tar bussen, jeg tar undergrunnen. London er bedre enn Milano der. Der kan du ikke gå noen steder. Her er det bare italienske og brasilianske journalister som gjenkjenner meg, sier Cesar, som i stedet har opplevd kultursjokket på banen.

– Fotballen her er mer fysisk. I Italia og Brasil er spillet mer teknisk. Mot Norwich på lørdag fortalte jeg han store nummer ni (Grant Holt, red.anm.): «slutt å dytte meg på cornere». Han sa «det er ikke meg, det er lagkameraten din».