STEFAN JOHANSEN: Ble mandag tatt ut i troppen mot Sør Afrika og Zambia. Foto: TV 2.
STEFAN JOHANSEN: Ble mandag tatt ut i troppen mot Sør Afrika og Zambia. Foto: TV 2.

Rosenborg vil ha Johansen - Godset nekter å selge

Rosenborg har sendt inn en forespørsel om pris for Stefan Johansen. Men Ronny Deila nekter å gi slipp på midtbanespilleren.

La Manga (TV 2 Sporten): Rosenborg svært interessert i å sikre seg Strømsgodsets midtbanespiller Stefan Johansen.

LES OGSÅ: Perry om Sørloth junior: – Han blir bedre enn faren

Trønderne skal etter det TV 2 Sporten får opplyst ha sendt en forespørsel om pris på Johansen, men fått svar om at den tidligere Bodø/Glimt-spilleren ikke er til salgs.

Jeg tror at Johansen har godt av være her i et par år til før vi selger ham til en klubb i Europa, og ikke til Rosenborg

– Spør Rosenborg
Sportsdirektør Jostein Flo i Strømsgodset nekter å svare på om Rosenborg har kommet med et konkret bud på 22-åringen.

– Det må du nesten spørre Rosenborgs Erik Hoftun om. Men det jeg kan si er at vi får forespørsel på noen av våre spillere hele tiden, sier Flo til TV 2 Sporten.

Strømsgodsets trener Ronny Deila er klar på at han ikke har planer om å kvitte seg med spilleren som var en av klubbens beste i fjorårets sølvsesong.

– Han har ett år igjen av kontrakten med Godset og vi ønsker å forlenge med Stefan så han blir her videre, slår Deila fast overfor TV 2 Sporten

– Er det fremgang i forhandlingene om en ny kontrakt?

– Ja, vi prater sammen hele tiden. Jeg tror at Johansen har godt av være her i et par år til før vi selger ham til en klubb i Europa, og ikke til Rosenborg, svarer Godset-treneren.

LES OGSÅ: Strømsgodset vant over russisk storlag

HODEBRY FOR FLO: Strømsgodset og sportssjef Jostein Flo kan risikere å miste hele syv spillere ved sesongslutt.  (Foto: Ulveseth, Birte/SCANPIX)
HODEBRY FOR FLO: Strømsgodset og sportssjef Jostein Flo kan risikere å miste hele syv spillere ved sesongslutt. (Foto: Ulveseth, Birte/SCANPIX)

– Jeg skal få ham til å bli
– Har dere mottatt et bud fra RBK?

– Stefan skal være hos oss og heldigvis er jeg ikke sportssjef, jeg er trener. Jeg skal få ham til å bli her, er alt Deila vil si situasjonen rundt Johansen.

Strømsgodset slo for øvrig det russiske storlaget CSKA Moskva 2–1 i gruppespillet i oppkjøringsturneringen Copa del Sol mandag kveld. Deila likte det han så av spillerne sine.

– Jeg er veldig stolt over prestasjonene mot CSKA Moskva og det viser hva som bor i disse ungguttene. Vi skulle måle oss mot topp europeisk motstand og vi viste god bevegelse, kommunikasjon og turte å spille fotball, sier han.

Ronny Deila (Foto: Grøtt, Vegard/NTB scanpix)
Ronny Deila (Foto: Grøtt, Vegard/NTB scanpix)

Vurderer å tilby prøvespiller kontrakt
Prøvespilleren Igor Ivanovic spilte andreomgang og Deila utelukker ikke at spilleren fra Montenegro blir tilbudt kontrakt.

– Vi skal ha inn en eller to nye spillere i troppen, så får vi etter hvert se om Igor blir tilbudt kontrakt, sier Deila om prøvespilleren.

Stefan Johansen hinker for øvrig rundt på La Manga på krykker etter et beinbrudd, men er ventet å være tilbake på fotballbanen om rundt fire uker.