Jan Gunnar Solli drømmer om å bli tidenes første spiller som blir seriemester for tre norske klubber. Nå tar den tidligere mesteren fra Rosenborg og Brann alle midler i bruk for å få kontrakt med Vålerenga.

– Jeg har jo blitt seriemester for to klubber før. Det hadde vært stas å jakte mesterskapet med en tredje klubb. Det i seg selv gir veldig mye motivasjon for meg, sier 31-åringen til TV 2 Sporten.

Les også: Leggbeinet til Fellah brakk - mister seriestarten

Han gjør alt for å bli Vålerenga-spiller, og for å selge seg inn til klubben har han også laget en egen Youtube-video for å selge seg inn i Oslo-klubben. Den kan du se i sin helhet her:

C74q-nrbw6Q

– Sånn som situasjonen min er nå etter at jeg dro hjem fra New York Redbulls, så er jeg klubbløs – og må gjøre det beste for å vise meg frem. Vålerenga er absolutt et spennende alternativ, sier Solli.

Han trente med Vålerenga første gang mandag, og Kjetil Rekdal var fornøyd med det han fikk se av spilleren som både kan spille back, kant og midtbane.

– Han har et bra nivå inne, han, så får vi se hva det ender opp med, sier Rekdal.

– Hvordan syntes du han så ut?

– Han så veldig «fit» ut i hvert fall. Så det var bra, svarer VIF-treneren.

Jan Gunnar Solli har avslått tilbud fra Seattle Sounders, Odd og Start – og kommer i første omgang til å trene med Vålerenga frem til 9. februar. Etter det TV 2 Sporten erfarer er han svært aktuell for å skrive kontrakt med Oslo-klubben.