Valle (TV 2 Sporten): Mohammed Fellah (23) har brukket et bein i den venstre leggen og er ute i minst to måneder.

Dermed fortsetter skadeuflaksen for Vålerengas midtbanejuvel. Til tross for sin unge alder har Fellah slitt mye med skader - og i januar fikk han endelig sin debut på A-landslaget mot Sør-Afrika og Zambia.

– Fellah brakk leggbeinet mot Bærum lørdag og er ute i to måneder, bekrefter trener Kjetil Rekdal overfor TV 2 Sporten.

Les også: Fellah om uttaket: – Jeg syns det er på tide

Vålerenga meldte først at skaden ikke var alvorlig, men nye undersøkelser viste dårlige nyheter for 23-åringen.

– I og med at både beinet og muskulaturen var øm, og Fellah gikk av banen for egen maskin uten støtte fra andre, valgte vi først å behandle skaden som en vanlig støtskade. Skaden ble imidlertid ikke bedre i løpet av natten etter kampen, og det medisinske apparatet i klubben valgte dermed å gjøre ytterligere undersøkelser. I forbindelse med disse undersøkelsene fant vi en liten fraktur, altså et brudd, øverst i leggbeinet. Fellah har vært på utredning hos medisinsk ansvarlig i klubben i formiddag. Prognosen sier at det er minimum to måneder før han kan trene lett med ball igjen, sier medisinsk koordinator Eirik Bjærke til VIFs hjemmeside.

Artikkelen fortsetter under videovinduet!

Fellah brakk leggbeinet i det venstre benet også i en U18-landskamp mot Tyrkia i 2007 og måtte opereres. Etter å ha haltet i lang tid fikk VIF-profilen også problemer med det høyre kneet. Høsten 2008 måtte han under kniven på ny.

Rekdal må nå trolig intensivere spillerjakten ytterligere. Derfor passer det bra at Jan Gunnar Solli trente med Vålerenga mandag. Han kan bli klubbens første signering under Kjetil Rekdal.