Suarez (Foto: PAUL ELLIS/Afp)
Suarez (Foto: PAUL ELLIS/Afp)

Sjekk mandagens fotballrykter: – Han kan forsvinne til Tyskland

Mens Mario Balotelli holdt avskjedsfest for seg selv. Få med deg ryktebørsen her!

Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk | altomfotball.no

Følg overgangene i vårt overgangssenter – 24 timer i døgnet!

TV 2 Sporten har levert fotballrykter gjennom hele perioden der overgangsvinduet har vært stengt.

Klubber har kunnet signere Bosman-spillere, men nå er overgangsvinduet endelig åpent og kjøpefesten kan starte.

Vi leverer selvsagt også alle store overganger med en gang de er bekreftet.

Premier League:

Pep Guardiola skal allerede være i gang med å bygge sitt lag i München. Den nye Bayern-treneren skal være klar for å hente Luis Suarez til Tyskland. Suarez har herjet for Liverpool denne sesongen og vil ikke bli billig. Rundt 400 millioner må Guardiola ut med for å sikre seg spissen ifølge ryktene.

Mario Balotelli ryktes å være på vei hjem til Italia. AC Milan står klare til å ta imot urokråken. Ifølge The Sun skal Balotelli ha holdt avskjedsfest for seg selv natt til mandag. Det har satte fyr i ryktene om hans overgang til italiensk fotball.

KAN VÆRE FERDIG I CITY: Mario Balotelli er sterkt ønsket i Serie
  A. (Foto: ANDREW YATES, © aa)
KAN VÆRE FERDIG I CITY: Mario Balotelli er sterkt ønsket i Serie A. (Foto: ANDREW YATES, © aa)

Les også: Balotelli forfulgt av bråk – og titler

Manchester United og Arsenal kan ende opp i en budkrig om Roma-spiller Michael Bradley. Amerikaneren har imponert i Italia den siste tiden etter at han forsvant ut dørene på Villa Park i 2011.

Det har lenge vært spekulasjoner rundt tidligere Chelsea-spiss, Didier Droga, skal ende opp i Premier League igjen. Nå kan det se ut som om Drogba forsvinner til tyrkisk fotball. Galatasaray har nettopp sikret seg Wesley Sneijder, og vil forsterke ytterligere med Drogba på topp. Samtidig kommer ryktene om at Roman Abramovich har kommet med et sjokkbud på ivorianeren. Russerne vil ha Drogba på Stamford Bridge ut sesongen.

Drogbas tidligere lagkamerat Nicolas Anelka er også interessert i å finne seg en ny arbeidsgiver. Tiden i Kina var ikke den mest givende, og nå skal franskmannen være på vei til Italia. Ifølge Mirror skal han allerede være på plass i Juventus og skal gjennomføre den medisinske testen mandag.

Anelka og Drogba (Foto: PETER PARKS/Afp)
Anelka og Drogba (Foto: PETER PARKS/Afp)

Sir Alex Ferguson har allerede signert unggutten Wilfried Zaha i dette vinduet, men Manchester United-sjefen er interessert å hente nok et talent. St. Etiennes Kurt Zouma kan være på vei til Manchester.

Newcastle skal heller ikke være ferdig på overgangsmarkedet. Ifølge The Telegraph er klubben klare for å putte rundt 120 millioner på bordet for Wilfried Bony fra Vitesse Arnheim.

Senegaleseren Mohamed Diame har imponert for West Ham denne sesongen. Det har gjort ham til en interessant mann for flere andre klubber. Arsene Wenger skal følge midtbanespilleren tett, og kanskje er Diame på vei til Nord-London allerede i dette vinduet. West Ham-manager Sam Allardyce skal være misfornøyd med 25-åringen etter at han kom for sent til trening forrige uke. Tottenham skal også være interessert i Diame.

PÅ VEI VEKK: Mohamed Diame kan være på vei bort fra West Ham-
  (Foto: Scanpix)
PÅ VEI VEKK: Mohamed Diame kan være på vei bort fra West Ham- (Foto: Scanpix)

Celtic-spiss Gary Hooper er en ettertraktet mann. Flere Premier League-klubber ryktes å være interessert i Hooper, men det ser ut som om Norwich er laget som kan sikre seg den giftige 25-åringen. Ifølge Daily Mail skal Norwich være interessert i å hente engelskmannen hjem for rundt 70 millioner kroner, men Glasgow-klubben vil minst ha 80 millioner kroner for Hooper.

Kanarifuglene ryktes å være på hugget i slutten av overgangsvinduet. De skal også være interessert i Jamie Mackie fra QPR. Han har fått beskjed om at han kan forlate Loftus Road, men også Fulham vurderer muligheten for å hente 27-åringen.

Overgangsagaen rundt Inters Philippe Coutinho ser ut til å gå mot slutten. Liverpool skal ha blitt enige med Inter Milan om en overgang på rundt 85 millioner kroner for unggutten.

TIL SOUTHAMPTON: Southampton ser ut til å snyte Liverpool for
  Inter-spiller Phillipe Coutinho. (Foto: Scanpix)
TIL SOUTHAMPTON: Southampton ser ut til å snyte Liverpool for Inter-spiller Phillipe Coutinho. (Foto: Scanpix)

Chelsea vil gjerne forsterke stallen sin. De er interessert i å hente keepertalentet Jack Butland til London. Butland står i mål for Birmingham, men Chelsea ser på U21-landslagsspilleren som en langsiktig investering. Liverpool har vært favoritter til å signere Butland, men nå kan Rafa Benitez snyte sin gamle arbeidsgiver for keepertalentet.

Unggutten Tom Ince har mange beundrere i England. Blackpool-spilleren har vært hyppig linket til Liverpool, men nå ser det ut til at Reading kan snyte storklubben for talentet. Ifølge rapportene skal Reading ha fått avslag på et bud på rundt 65 millioner for Ince. Blackpool vil ha rundt 80 millioner for talentet. Ince er sønn av tidligere Liverpool-spiller Paul Ince. Han har også vært i Liverpool-systemet tidligere, og klubben skal være interessert i å hente ham tilbake til Beatles-byen.

Anton Ferdinand ser ut til å havne i tyrkisk fotball. QPR-spilleren har vært linket til Bursaspor, og nå kan det se ut som om han reiser til Tyrkia på en låneavtale ut sesongen.

Øvrig:

Real Madrid er klare for å hente ny keeper. Det er nå spekulasjoner om José Mourinho skal være klar for å hente russeren Igor Akinfeev til Madrid.