nadyaalexandra
nadyaalexandra

– Vi har grått, ikke sovet om natten og vært ekstremt redde

«Skal vi stupe» har vært en stor påkjenning for Nadya og Aleksandra.

I kveld skal den norske TV-seer få mulighet til å vitne 10 kjendispar gjøre noe de aldri har gjort før – nemlig å konkurrere i stuping på TV.

På kort tid har de tøffe deltakerne lært seg å utføre spektakulære stup fra store høyder i dype basseng. Etter uttalige mageplask er det på tide for deltakerne å vise hva de kan.

Les også: Trekker seg fra «Skal vi stupe»

– Verste jeg har gjort

For Nadya Khamitskaya og Aleksandra Kakurina, best kjent fra «Skal vi danse», har tiden fra første trening og frem til i dag vært tøff.

– Vi har grått, ikke sovet om natten og vært ekstremt redde, forteller Aleksandra til tv2.no.

– Det er uten tvil det skumleste og mest nervepirrende jeg noen gang har gjort. Vi har nesten ikke sovet på mange uker, legger Nadya til.

Kunne ikke svømme

Vi er vant til å se Nadya og Aleksandra som selvsikre dansere i «Skal vi danse», der ulike trinn og dansesteg blir utført feilfritt.

Men i «Skal vi stupe» har de bokstavelig talt vært på ukjent farvann. Da Nadya takket ja til å være med, kunne hun ikke svømme engang.

– Når det gjelder dette konseptet var utgangspunktet vårt ekstra dårlig, for jeg kunne ikke svømme engang. I tillegg skadet jo Aleksandra seg under en av de første treningene. Den første måneden, mens de andre lærte seg stup, jobbet jeg med vannskrekken mens Aleksandra gikk på krykker, forteller Nadya lattermildt.

Les også: Nadya kunne ikke svømme. Nå skal hun stupe på TV

Vurderte å trekke seg

Men selv det å hoppe fra kanten kan vise seg å være farlig. Det skulle nemlig Aleksandra erfare, som skadet seg stygt under de første treningene.

– Jeg hoppet fra kanten, og traff en annen kant under vannet med strake bein, og dermed fikk jeg brudd i muskelen. Det var ekstremt vondt. Muskelen er revet, og det er et dypt kutt. Jeg vurderte å trekke meg, for jeg tenkte at dette ikke kom til å gå. Men så tenkte jeg også på Nadya, og ville ikke svikte henne. Hadde jeg vært her alene, hadde jeg trukket meg, avslører Aleksandra.

Les også: «Kon-Tiki»-stjerner frykter høyder og død i «Skal vi stupe»