Jan Gunnar Solli (Foto: Andy Marlin/Afp)
Jan Gunnar Solli (Foto: Andy Marlin/Afp)

Jan Gunnar Solli skal trene med Vålerenga

Kjetil Rekdal forteller at han blir nedringt av spillere som vil spille for Vålerenga.

I november meldte den daværende New York Red Bulls-spilleren at han ikke fikk forlenget kontrakten med sin amerikanske arbeidsgiver.

Samtidig var 31-åringen klar på at han ikke er ferdig som fotballspiller.

Nå skal Solli forsøke å overbevise Vålerenga om at han fortsatt er verdt å satse på. Han skal trene med osloklubben neste uke.

I et intervju med TV 2 er Kjetil Rekdal klar på at spillere står i kø for å være med på det han ønsker å bygge opp på østkanten av hovedstaden.

- Nå er det utallige spillere som vil hit. Vi blir nedringt alle mann av spillere som har lyst til å komme til Vålerenga. Det ser jeg på som et godt tegn, sier Rekdal.

Den tidligere Aalesund-treneren er ikke redd for å si at han skal ha en del av æren for dette.

Vi blir nedringt alle mann av spillere som har lyst til å komme til Vålerenga.

- Jeg tror det henger sammen med historie, tradisjon og beliggenhet. Og så skal jeg være så breial å si at det også kan hende at det har litt med treneren å gjøre.

- VIF skal til topps
Siden han signerte for Vålerenga har både Christian Grindheim, Michael Barrantes og Jonathan Tollås Nation blitt linket til klubben.

- Jeg har vunnet en del titler. Og det at jeg både utstråler og vet at Vålerenga skal til topps i Norge og ut internasjonalt, er noe mange har lyst til å være med på, sier romsdalingen ubeskjedent.

TV 2 vet at Vålerenga håper å presentere sin første nykommer i neste uke.