Skal vi stupe (Foto: TV 2)
Skal vi stupe (Foto: TV 2)

Trekker seg fra «Skal vi stupe»

– Jeg synes det er kjempekjedelig.

I kveld er det premiere på TV 2-programmet «Skal vi stupe», der 12 kjendiser utfordrer frykten for mageplask, høydeskrekk og vannmasser.

På kort tid har de tøffe deltakerne lært seg å utføre spektakulære stup fra store høyder i dype basseng.

Ett par mindre

Men under kveldens premiere er det kun ti deltakere som stiller på målstreken. Ekteparet Mira og Eirik Verås Larsen har nå trekt seg på grunn av sykdom.

veraas
veraas

– Jeg har fått influensa, og har derfor ikke mulighet til å være med, forteller Mira til tv2.no, og legger til:

– Jeg var litt dårlig allerede før innspillingen, men tenkte jeg skulle gi det et forsøk. Men under den første dagen, da vi skulle ta en del bilder og slikt, merket jeg at jeg hadde problemer med å stå oppreist og smile lenge nok. Jeg hadde feber, og følte meg ikke pigg. Legen mente det ble for stor påkjenning, også med tanke på at jeg er gravid.

Les også: «Kon-Tiki»-stjerner frykter høyder og død i «Skal vi stupe»

Er gravid

Ekteparet har gjennomgått den samme treningen som resten av deltakerne, og det faktum at Mira venter barn har hele tiden ligget i bakhodet.

– Jeg tenkte mye på at jeg var gravid. Da vi først sa ja, visste jeg jo at jeg var gravid, men da var jeg ikke så langt på vei. Etter hvert som magen begynte å vokse, ble jeg mer og mer bevisst på det. Men vi hadde fått godkjenning fra legen, og stolte på at det var trygt. Dessuten var vi veldig forsiktige. Det var aldri meningen at jeg skulle ta salto, eller utføre noen stup der det var stor fare for at jeg kunne lande på magen, sier hun.

Les også: Nadya kunne ikke svømme. Nå skal hun stupe på TV

– Ekstra surt

Avgjørelsen om å trekke seg satt langt inne, og hun synes det er veldig synd å gå glipp av programmet.

Jeg synes det er kjempekjedelig at vi måtte trekke oss. Vi hadde blitt veldig flinke, og vi ville vise hva vi har lært. Feberen gikk over dagen under andre innspilling, så det var kun den første dagen jeg ikke kunne vært der. Det er ekstra surt å tenke på, avslutter hun.

Se «Skal vi stupe» på TV 2 søndag kl. 20.00