caroline_680
caroline_680

«Fotballfrue» med lavkarbo og trening i «4-stjerners middag»

– Jeg tipper kaloriinnholdet var ganske høyt.

Denne uken er «4-stjerners middag» nok en gang tilbake på TV Norge-skjermen.

Fire kjente ansikt skal lage hver sin helaften, og tirsdag var kjendisene samlet på Bølgen og Moi i Oslo.

En av årets stjerner er «Fotballfrue» Caroline Berg Eriksen. Og hun inviterte til en noe spesiell middag og trening som aktivitet da det var hennes tur til å diske opp.

– Jeg serverte lavkarbomat, sier Caroline til «God kveld Norge», uten at hun vil avsløre så mye om akkurat hva gjestene fikk servert.

Høyt kaloriinnhold

Men hun kan røpe at det iallfall ikke ble spart på kaloriene.

– Det var nok en del kalorier, for man bruker mye smør, fløte og rømme og sånne ting i lavkarbo. Så jeg tipper kaloriinnholdet var ganske høyt altså, sier hun og smiler.

Se video fra premierefesten øverst!

Odd Grenland-spiller og ektemann Lars-Kristian Eriksen var også med på premierefesten.

– Jeg er ganske kostholdsbevisst selv for jeg studerer ernæring. Vi liker å vite hva vi putter i oss, selv om enkelte kanskje synes at det virker ekstremt, så er det langt fra det, sier han.

Den kjente bloggeren har tidligere uttalt at hun ønsker å servere lavkarbomat til sine framtidige barn, og det holder paret fast på. Men noe barn er det fremdeles ikke noe planer om.

– Det får tiden vise. Vi får se, sier paret og ler.

– Jeg lager aldri mat, folk lager til meg

gryjan3
gryjan3
Gry Jannicke Jarlum røper at hun aldri lager mat selv, og at hennes debut faktisk er i «Fire stjerners middag».

– Jeg lever på det andre lager. Det er venner, bekjente og naboer som stikker innom.

– Så de som kommer innom til deg må lage mat?

– De vet de må lage mat, ellers får ikke de noe mat heller. Det er slik man har det i min verden. Det spiller ingen rolle hvem det er, alle må lage mat, sier Gry Jannicke og forteller at mannfolka som lager mat til henne ofte lager rare greier.

– De lager mye svin disse mennene som er innom hos meg. De er snekkere og alt mulig, så de kan jo kanskje ikke lage mat de heller. Men de må jo lage det, sier hun og ler.

– Det er ikke noen tjenere

Artist og skuespiller Hans Erik Dyvik Husby bor på et slott utenfor Malmö i Sverige, men han forteller at det er lite som bærer preg av kongelighet under denne «slottsmiddagen».

– Det er mer «gjør det selv» enn hva folk er klar over. Det er ikke noen tjenere, vet du. Det er beinhardt. Det er så mange kvadratmeter å løpe gjennom slottet. Har du glemt noe må du løpe selv, sier han og ler.

Les også: Her er Hans-Erik Dyvik Husbys drømmeslott i Sverige