Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Celtic-spissen Gary Hooper (24) gikk gradene i Tottenham fra han var sju år til han var 14. Men så fikk han beskjeden om at han ikke lenger var ønsket i klubben.

– Jeg ble vraket av Tottenham da jeg var 14. Da hadde jeg vært i klubben i sju år. Jeg var med på en 20 minutters test. Bare 20 minutter av en kamp og de sa nei. Hvordan kan de bedømme meg på bakgrunn av 20 minutter? Jeg aner ikke. Men Tottenhams vraking har motivert meg veldig. Jeg ønsker å bevise overfor dem at jeg kan spille på høyeste nivå, sa han til s kotske The Sun i 2010.

Drømmer om å score mot Spurs
Han havnet i stedet utenfor ligasystemet i Malden Town, før han gikk videre til Grays Athletic, Southend og Scunthorpe. Derfra gikk turen til Celtic, hvor karrieren har tatt av.

– Forhåpentligvis får jeg en gang spille mot Spurs og score. Å komme til White Hart Lane i Mesterligaen ville vært bra. Å score mot dem ville vært enda bedre. Skuffelsen over å ha blitt frigitt av Spurs har aldri forsvunnet. Siden den gang har jeg gjort alt jeg kan for å vise hva jeg kan, sa han da han signerte for Tottenham.

Kan havne i Tottenham
Nå kan han få sjansen til å spille på White Hart Lane, men kanskje ikke som spiller for bortelaget.

Ifølge Metro skal Tottenham ha hatt speidere på Celtics kamper den siste tiden, og skal være interessert i å innfri Celtics ønske om 100 millioner kroner for spissen.

Norwich har allerede fått nei til et bud på 50 millioner kroner. Queens Park Rangers og Liverpool er også blitt satt i forbindelse med Hooper.