Untitled 3
Untitled 3

«Kon-Tiki»-stjerner frykter høyder og død i «Skal vi stupe»

Odd-Magnus Williamson og Tobias Santelmann har hver sin skrekk før premieren.

«Kon-Tiki»-stjernene Odd-Magnus Williamson (32) og Tobias Santelmann (32) skal førstkommende søndag debutere som stupere i «Skal vi stupe»-premieren på TV 2.

De skal konkurrere mot fem andre kjendisduoer (se deltakerliste nederst i saken), og innrømmer til «Ettermiddagen» at de så langt er dårlig forberedt.

– Jeg tror vi er dem som har trent minst av alle, så vi ligger ganske ræva an. Vi har fått trent litt hver for oss, men vi har ikke trent mye sammen før nå. «Mini» Jakobsen og Roar Strand har trent sammen hver dag i en måned eller noe sånt, så vi ligger langt etter, sier Williamson.

Les også: Kjendiser klare for stupe-TV

Redd for høyder og døden

Kjendisene skal stupe fra høyder på opptil ti meter, noe som får Santelmann til å bli nervøs siden han har høydeskrekk.

– Jeg var ikke klar over at jeg er redd for høyder, men det viser seg at jeg er det.

Den største stupeskrekken til Williamson – som tidligere har blitt kåret til Norges mest sexy mann – er dog flere hakk mørkere enn kollegaens.

– Jeg er ikke redd for høyder, men jeg er redd for å dø. Jeg redd for å slå hodet i den stupekanten, få kraniebrudd og at jeg drukner når jeg faller i vannet. Så jeg har frykt, jeg også.

Alex Iversen, TV 2s presseansvarlige for «Skal vi stupe», kan imidlertid forsikre at sikkerheten til deltakerne er ivaretatt.

– Stuping er i utgangspunktet en veldig ufarlig idrett, men deltakernes sikkerhet er selvfølgelig viktig for oss, og den blir i første rekke ivaretatt av at de blir instruert og veiledet av erfarne og kunnskapsrike stupetrenere underveis i programmet, sier Iversen til tv2.no.

Les også: Nadya kunne ikke svømme. Nå skal hun stupe på TV

Speedo-motstander

TV-seerne vil ikke få se Williamson stupe i speedo. Det nekter han.

– Jeg er mot speedo. Jeg syns det er skikkelig dritt, jeg. Jeg har sagt ja til «Skal vi stupe», men det betyr ikke at jeg har sagt ja til speedo. Det går an å hoppe i skateshorts eller løse, flagrende shorts også.

Disse kjendisene skal delta i «Skal vi stupe»

Par 1: Jahn Ivar «Mini» Jakobsen og Roar Strand

Par 2: Aleksandra Kakurina og Nadya Khamitskaya

Par 3: Eirik Verås Larsen og Mira Verås Larsen

Par 4: Otto «Sinnasnekkeren» Robsahm og (Plumbo-Lars)

Par 5: Alexandra Joner og Espen Jansen

Par 6: Odd-Magnus Williamson og Tobias Santelmann

«Skal vi stupe» har TV 2-premiere søndag 27. januar klokken 20.00.