Anders Konradsen og Demar Phillips (Foto: Ekornesvåg, Svein Ove/NTB scanpix)
Anders Konradsen og Demar Phillips (Foto: Ekornesvåg, Svein Ove/NTB scanpix)

Konradsen om Rennes-interessen: - Jeg vet de har fulgt med litt

Midtbanespilleren er en av flere ettertraktede spillere på Strømsgodsets sølvlag.

Lillestrøm (TV 2 Sporten): For to uker siden skrev TV 2 Sporten at franske Rennes har fulgt U21-landslagsspilleren Anders Konradsen i lengre tid.

Strømsgodset-spilleren skal være sterkt ønsket i Alexander Tettey og Kjetil Rekdals tidligere klubb, som merket seg 22-åringen spesielt i U21-kvalifiseringskampene mot Frankrike, og unggutten bekrefter nå at kjenner til interessen.

– Jeg vet de har fulgt med litt, men jeg har ikke snakket med dem, sier Konradsen til TV 2 Sporten.

Les også: Godset-Konradsen ønsket av Rennes

– Forholder meg til det jeg får vite av agenten min
Midtbanespilleren, som meldte forfall til A-landslagets samling i Afrika tidligere denne måneden, forteller at han ikke vet spesielt mye om Rennes og at han forholder seg til kontrakten han har med Strømsgodset ut 2014-sesongen.

Anders Konradsen, Norge og Strømsgodset (Foto: Larsen, Håkon Mosvold/NTB scanpix)
Anders Konradsen, Norge og Strømsgodset (Foto: Larsen, Håkon Mosvold/NTB scanpix)

– Slik det ser ut nå er jeg Godset-spiller ved seriestart. Jeg vet det har vært skrevet litt, men forholder meg bare til det jeg får vite av agenten min. Nå er det ikke noe konkret å forholde seg til, sier Konradsen.

Drammens Tidende skrev torsdag at Rennes skal ha kommet med et bud, og at det i franske medier snakkes om en overgangssum på rundt ti millioner kroner.

– Det er hyggelig med interesse, men jeg tar dette veldig med ro. Det er ikke noe problem å holde fokus på Strømsgodset og det som skjer i Drammen, så får vi bare se om det eventuelt dukker opp noe, sier den tidligere Bodø/Glimt-spilleren.

Les også: Omar Elabdellaoui på klubbjakt: – Jeg er klar for større utfordringer enn Tippeligaen

En av flere ettertraktede spillere
Konradsen spilte de første 45 minuttene da Strømsgodset fredag til tider slet og tapte 1-3 mot Lillestrøm i LSK-hallen. Det var fjorårets sølvlags tredje strake januarkamp uten seier.

– Vi har vel ikke vært gode i januar så lenge jeg har vært her. Det ble mest en treningsøkt for vår del, så får resultatene komme senere.

Trener Ronny Deila leder en tropp med flere ettertraktede spillere som står på blokka til større og mer pengesterke klubber. Nottingham Forest skal være ute etter keeper Adam Larsen Kwarasey, som de neste ukene skal vise seg frem i Afrikamesterskapet, og RBK skal følge Stefan Johansen og Lars-Christopher Vilsvik tett.

– Vi har vært vant til dette noen år. Det er spillerne og. Vi håper å komme gjennom dette overgangsvinduet uten at noe skjer, og må ikke selge noen. Heldigvis har vi råd til å si nei, sier Deila til TV 2 Sporten og beskriver Konradsen-interessen som rykter.

TV 2 Play: Se hva Anders Konradsen snakker om i denne FC Football-videoen

Hva tror du skjer med Anders Konradsen? Ta diskusjonen i kommentarfeltet under!