mac_styreformann
mac_styreformann

Mac (8) søkte på managerjobb - ble innkalt til intervju

Da Dean Saunders erstattet Ståle Solbakken i Wolves søkte åtteåring på Doncaster-jobben.

Dean Saunders takket ja til å overta managerjobben etter Ståle Solbakken i Wolves, og dermed måtte League One-klubben Doncaster Rovers ha en ny manager.

En av dem som syntes den jobben hørtes interessant ut var den åtte år gamle Doncaster-supporteren Mac Wilson, som bestemte seg for å søke på den ledige jobben.

Og responsen han fikk ble nok langt bedre enn han hadde regnet med.

– En av de fine tingene ved å være styreformann i en fotballklubb er at du kan sørge for å gi noen en fin dag. Jeg var sammen med datteren min da jeg fikk brevet fra Mac og min første tanke var å ringe ham. Jeg slo på tråden og hans far, som også er Rovers-fan, tok telefonen. Jeg spurte om jeg kunne snakke med Mac om den ledige Rovers-jobben, forteller styreformann John Ryan til Doncasters nettsider.

– Han spurte meg hvem det var, og jeg sa det var styreformann John Ryan i Doncaster Rovers. Da var det stille en stund, jeg tror han trodde at det var noen som tullet med ham, sier Ryan.

Les også: Koreansk 17-åring bombarderer engelsk klubb med managersøknader

Trodde det var storebroren som tullet
Og det har han helt rett i.

– Da telefonen ringte og jeg svarte kunne jeg ikke tro det da John sa at han ville snakke med Mac om managerjobben, sier pappa Adi til Doncaster Free Press.

Og lille Mac kunne ikke tro det han heller.

– Jeg ga telefonen til Mac og han trodde noen tullet med ham. Han var overbevist om at det var storebroren som forsøkte å lure ham. Han var litt sjenert, men mr. Ryan var tydeligvis imponert og sa at han ville at han skulle komme på et intervju, forteller åtteåringens far.

Lovte Premier League-spill
Styreformann Ryan lot seg sjarmere av Macs store ambisjoner.

– Mac skrev i brevet at han ville få oss til Premier League på tre år. Jeg synes det var et veldig positivt utsagn, forteller han.

Og ifølge pappa Adi mente han det han skrev.

– Mac elsker Doncaster Rovers, han nyter å se dem spille og han er klar på at han vil få dem til Premier League innen tre år er gått!

Mac fikk naturlig nok ikke den ledige managerjobben, onsdag ble Brian Flynn presentert som Doncasters nye sjef, men åtteåringen blir klubbens æresgjest når de møter Leyton Orient til helgen.

Pappa Adi er takknemlig for at Doncasters styreformann tok kontakt.

– Vi sendte egentlig e-posten for moro skyld. All ære til John for at han svarte. Mac har veldig ovenpå etter at han ble kontaktet, han er så oppspilt, sier han.