Riise
Riise
Ruiz
Ruiz

Times-journalist til TV 2: – Riise uønsket etter konfrontasjon med Jol

John Arne Riise skal være uønsket i Fulham etter en konfrontasjon med manager Martin Jol, men journalisten bak avsløringen mener nordmannen vil være attraktiv på markedet.

Se intervjuet med mannen som avslørte Riise-saken i videovinudet over!

London (TV 2 Sporten): John Arne Riise, mannen med flest landskamper for Norge gjennom tidene, kan være på vei bort fra Fulham. Ifølge den etterrettelige avisen The Times har Riise fått beskjed om at han kan forlate klubben dersom Fulham får et passende tilbud.

Les også: Hevder Riise har fått beskjed om at han kan forlate Fulham

Konfrontasjon
Rory Smith, journalisten som stod bak avsløringene i onsdagens utgave av The Times, forteller til TV 2 at Riise er uønsket i klubben etter en konfrontasjon med manager Martin Jol.

– Slik vi forstår det var det en konfrontasjon mellom Riise og Jol, som endte med at Jol ga Riise beskjed om at han kan dra fra Fulham - dersom det kommer et passende bud, sier Smith til TV 2.

Riise lett å jobbe med
Smith er overrasket over at situasjonen har utviklet seg på denne måten, siden Riise har vært en viktig del av Fulham-laget under Martin Jol og ikke har rykte på seg for å være en problematisk spiller.

– Riise har ikke noe rykte på seg for å være vanskelig. Jeg mener han er viljesterk, han er ikke redd for å si hva han mener, men han har ikke noe rykte for å være uprofesjonell eller vanskelig å jobbe med. Han har alltid vært en av Jols favoritter. Det virker rart at forholdet mellom de to har brutt sammen så fort.

Les også: Overgangsvinduets heteste spiller klar for bunnlag

Snill Jol
Fulham-manager Martin Jol er heller ikke kjent for å være en kranglete trener som havner i konflikter med spillerne sine. Smith påpeker at Fulham har flere spillere i stallen sin som ikke nødvendigvis er de enkleste for en manager å håndtere.

– Han har håndtert vanskelige personligheter før. Ser du på Fulham-laget så har du spillere som Berbatov og Bryan Ruiz, spillere som kanskje ikke er uprofesjonelle, men som heller ikke er slike hardarbeidende typer som managere ofte foretrekker. Jol er ikke redd for sterke personligheter, forklarer Smith.

artikkelen fortsetter under bildet!

Ruiz
Ruiz

– Jeg er sikker på at mange lag vil se på han og tenke at han kan være et alternativ. Han er 32, så han er kanskje på vei mot slutten av karrieren, men vil hvertfall kunne levere gode prestasjoner i et par år til, sier Smith.

Les også: Her ville West Ham ha straffespark: – Dette ser man igjen og igjen på Old Trafford

Happy Harry?
Bare noen kilometer unna Riise nåværende hjemmebane Craven Cottage holder det for eksempel til en handleglad klubb med en handleglad manager. QPR er nok en gang på krigsstien i dette overgangsvinduet, og deres nye manager Harry Redknapp er ikke kjent for å være forsiktig med sjekkheftet.

– Når Harry er på handletur vet man aldri hva som skjer. QPR trenger en venstreback. Fabio har ikke imponert, Armand Traore er litt opp og ned, så det kunne vært et alternativ. Jeg tror mange vil være interesserte i Riise. Det avhenger av om hvorvidt Fulham er klar for å la Riise dra for en fornuftig pris, nå som de har bestemt seg for at han kan dra – og det avhenger av om man kan komme til enighet om lønningene hans, mener Smith