hands
hands

Her ville West Ham ha straffespark: – Dette ser man igjen og igjen på Old Trafford

Sam Allardyce raste etter at The Hammers røk for United.

Manchester United-West Ham 1-0:

Manchester United er videre i FA-cupen etter 1-0-seier hjemme over West Ham i onsdagens omkamp.

Raste mot dommeren
Etter kampen var det store samtaleemnet blant West Ham-supporterne og manager Sam Allardyce den straffen de mente de burde fått tidlig i 2. omgang.

United-forsvarer Rafael handset nemlig tydelig innenfor 16-meteren, men dommeren blåste ikke av for straffe. Derimot ble United tildelt straffespark seinere i kampen etter en Jordan Spence-hands.

Det fikk West Ham-manager Sam Allardyce til å se rødt. Spesielt ettersom The Hammers lå under 0-1 på dette tidspunktet.

– Det er ingen tvil om hva som er forskjellen mellom handsen til Rafael og Jordan Spence. Spence spiller for West Ham og bortelaget, mens Rafael spiller for hjemmelaget på Old Trafford. Ballen traff hånden til Rafael, men det ble ikke dømt straffespark. Ballen traff også hånden til Jordan Spence, men det ble dømt straffespark. Dette ser man igjen og igjen på Old Trafford, sier han oppgitt til ITV.

– Dommeren var ikke i riktig posisjon til å se handsen til Rafael. Men posisjonen hans var enda verre da Jordan Spence handset, sukker Allardyce.

Se handssituasjonen og høydepunktene i videovinduet øverst!

Les også: Her fikser Wilshere avansement for Arsenal

Rooney scoret og bommet
Wayne Rooney var tilbake fra start for United for første gang siden skadeavbrekket og brukte bare ni minutter på å markere seg. Spissmakker Javier Hernández forserte på venstrekanten og la inn foran mål. Der var Rooney på plass og skled ballen kontrollert inn i mål.

Rooney kunne blitt tomålsscorer like før slutt da han fikk sjansen på det overnevnte straffesparket. Men forsøket gikk høyt over West Ham-målet.

Hernández trodde på sin side at han noterte seg på scoringslisten da han satte ballen i mål fem minutter før slutt. Men scoringen - som kom etter et fantastisk angrep av United - ble korrekt avblåst for offside.

Nå venter Fulham på hjemmebane i neste runde for United. Kampen spilles 26. januar.

FA-cupen i altomfotball: Terminliste | Statistikk

Manchester United var sist i finalen i FA-cupen i 2007.

Se intervju med manager Sir Alex Ferguson her:

692414