forren
forren
forren
forren
Vegard Forren (Foto: Solum, Stian Lysberg/NTB scanpix)
Vegard Forren (Foto: Solum, Stian Lysberg/NTB scanpix)

Her er Forren på Stamford Bridge for å se Southampton

Ser sine nye lagkompiser i aksjon mot Chelsea.

Vegard Forrens overgang fra Molde til Southampton lar vente på seg. Nå tyder ting på at overgangen er usatt og vil først bli fullført torsdag eller fredag, melder Romsdals Budstikke.

Stoppertalentet skal ha gjennomført den medisinske testen i klubben onsdag, men er ikke ferdig med forhandlingene om sin personlige kontrakt.

Årsaken til utsettelsen skal være at Soton ønsker å fokusere på onsdagens seriekamp borte mot Chelsea. Det skal ikke være noen andre klubber som har meldt seg på i siste liten, eller andre hindringer i veien for overgangen.

Forren ville neppe spilt Chelsea-kampen uansett, men hvis overgangen går i boks før helgen vil han rekke mandagens oppgjør mot Everton.

Men å se kampen mot Chelsea, det får han. Forren er nå i London, og ti minutter før kampen mellom Southampton og Chelsea ankom han og agent Jim Solbakken Stamford Bridge for å se det som sannsynligvis blir hans nye lagkompiser.

– Jeg kan ikke snakke om det nå, sier agent Solbakken, og heller ikke Forren vil lette på sløret.

– Ingen kommentar. Ta det med Jim, sier Forren på spørsmål fra TV 2 om han er klar for Southampton.

Les også: Southampton-sjefen: – Forren har en stor fremtid
Les også: Forren i sluttforhandlinger med Southampton: – Spilletid ble avgjørende for valget

24-åringen vil ifølge britiske medier koste vel 31 millioner kroner. Et kjøp som vil bli gull verdt, ifølge journalist Mark Bryans i Press Association.

– Absolutt. De er et nyopprykket lag. De har penger å bruke, det har de vist med noen av signeringene de gjorde i sommer. De er villige til å bruke penger, og forsvaret er et område Nigel trenger å styrke. Han er koplet til Liverpool, Everton og Fulham, som er mer etablerte Premier League-klubber. Om Vegard ender opp med å signere for klubben er det en god avtale, sa Bryans til tv2.no tirsdag.

Han tror Forren vil ha gode muligheter til å spille seg til en fast plass i midtforsvaret.

– José Fonte, som er visekaptein, er ute med skade. De signerte den japanske landslagsspilleren Yoshida i sommer. Han har brukt tid på å tilpasse seg, og jeg tror ikke alle supporterne er overbevist av ham ennå. Han kommer nok ikke hit for å varme benken, sa PA-journalisten.