Remy (Foto: qpr.co.uk)
Remy (Foto: qpr.co.uk)

Overgangsvinduets heteste spiller klar for bunnlag

Loic Remy skal redde QPR fra nedrykk.

Loic Remys fotballfremtid er endelig bekreftet: Franskmannen forlater Marseille og skrev onsdag under en langtidskontrakt med nedrykkstruete Queens Park Rangers.

Remy har skrevet under på en kontrakt på fire og et halvt år, melder klubben på sin hjemmeside. Overgangssummen skal ligge på vel 80 millioner kroner, ifølge britiske medier.

Les også: Sjekk onsdagens fotballrykter

Mest omtalt i overgangsryktene
26-åringen har vært koplet til jumbolaget i Premier League en stund, men overgangen overrasket nok likevel en del på fotballøya. Remy har nemlig vært en av de mest omtalte spillerne i dette overgangsvinduet.

Spissen er i løpet av de siste ukene blitt koblet til hele elleve ulike klubber både i Frankrike, Spania, England og Italia, viser Football Transfer Leagues statistikk. Han topper dermed oversikten inntil videre.

De heteste ryktene ville ha det til at Remy endte opp i enten Newcastle eller Arsenal. Men den franske landslagsspilleren valgte altså QPR og Harry Redknapp.

Les også :– Riise kan forlate Fulham

Kom på grunn av Redknapp
Nettopp det at Redknapp styrer skuta til London-klubben var viktig for Remy.

– Harry spilte en viktig rolle for at jeg valgte å komme hit. Jeg snakket lenge med han og Tony Fernandes (klubbeier) og de gjorde det klart at de ønsket meg. De ga meg den riktige motivasjonen til å gå til QPR, sier han til klubbens hjemmeside.

– Etter sju år i Frankrike er dette det riktige tidspunktet for meg å ta en ny utfordring i Premier League, den beste ligaen i verden. Jeg har tro på at jeg kan tilpasse meg spillet her, sier Remy.

QPR kan fort signere én franskmann til før helgen. Ifølge ryktemølla i England er nemlig Rennes-talentet Yann M’Vila på det nærmeste klar for de blåhvite.

QPR ligger for øyeblikket på tabellbunnen i Premier League - fem poeng opp til trygg plass.