ØNSKET AV UNITED? Luka Modric, Varane og Di Maria står på ønskelisten til Sir Alex Ferguson.
ØNSKET AV UNITED? Luka Modric, Varane og Di Maria står på ønskelisten til Sir Alex Ferguson.

Sjekk onsdagens fotballrykter: – Manchester United vil «raide» Real Madrid for disse tre stjernespillerne

Og Sjakhtar Donetsk vurderer å selge sin brasilianske playmaker Willian til Chelsea eller Tottenham denne måneden. Få med deg ryktebørsen her!

Her er dagens tips fra ekspertene! sportogspill.no

Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk | altomfotball.no

Følg overgangene i vårt overgangssenter – 24 timer i døgnet!

TV 2 Sporten har levert fotballrykter gjennom hele perioden der overgangsvinduet har vært stengt.

Klubber har kunnet signere Bosman-spillere, men nå er overgangsvinduet endelig åpent og kjøpefesten kan starte.

Vi leverer selvsagt også alle store overganger med en gang de er bekreftet.

Tips oss om fotballrykter her!

Premier League:

Det spanske økonominettstedet El Economista melder at Real Madrid skal «trimme» stallen av finansielle årsaker, og kan komme til å selge flere av sine spillere som ikke er faste på laget. Og det har fått Manchester United til å følge situasjonen. El Economista hevder at Sir Alex Ferguson vil bruke sitt gode forhold til José Mourinho og forsøke å hente ikke mindre enn tre Real Madrid-spillere til Old Trafford, enten i januar eller til sommeren. Luka Modric topper ønskelisten, tett etterfulgt av Angel Di Maria og det franske midtstoppertalentet Raphael Varane. Ferguson vil hente Di Maria som erstatter for Nani, som kan bli solgt til sommeren, og Varane som en erstatter for Rio Ferdinand på lengre sikt, hevder Caughtoffside.com.

Modric (Foto: PIERRE-PHILIPPE MARCOU/Afp)
Modric (Foto: PIERRE-PHILIPPE MARCOU/Afp)

Ukrainske Sjakhtar Donetsk vurderer å selge sin brasilianske playmaker Willian til Chelsea eller Tottenham denne måneden, men krever mellom 180 og 200 millioner kroner i overgangssum for 24-åringen. Det skriver The Independent.

TIL SPURS? Willan. (Foto: ANDREAS HILLERGREN/Afp)
TIL SPURS? Willan. (Foto: ANDREAS HILLERGREN/Afp)

Den italienske storklubben AC Milan viser interesse for Newcastles keeper Tim Krul og backen Davide Santon. Ifølge The Daily Mirror planlegger Serie A-giganten å legge inn bud på Newcastle-duoen i løpet av januarvinduet, men spørsmålet er om Newcastle vil selge.

Newcastle på sin side virker mest interessert i å styrke troppen, fremfor å selge. London-avisen Metro.co.uk skriver at Newcastle har kommet med ikke mindre enn fem henvendelser på ulike spillere den siste tiden, inkludert Saint Etienne-spissen Pierre-Emerick Aubameyang (23), og den tidligere Arsenal-spissen Jeremie Aliadiere (29), som for øyeblikket spiller for Lorient.

Tim Krul (Foto: Steve Drew/Pa Photos)
Tim Krul (Foto: Steve Drew/Pa Photos)

– Min plan er å beholde de spillerne vi har her og styrke troppen med to spillere utenfra.

Arsene Wenger avslører Arsenals planer på overgangsmarkedet i januar overfor Al Jazeera Sport. Manageren melder at klubben kommer til å være aktive under vinterens overgangsvindu og har mye penger å bruke på nye spillere. – Min plan er å beholde de spillerne vi har her og styrke troppen med to spillere utenfra. Vi er i en god økonomisk situasjon og har penger å bruke, sier Wenger. Franskmannen vil imidlertid ikke si hvilke spillere han vurderer å kjøpe.

Arsene Wenger (Foto: Stephen Pond/Pa
  Photos)
Arsene Wenger (Foto: Stephen Pond/Pa Photos)

Malaga og Chelsea skal være enige om en låneavtale for Chelseas talentfulle 18-åring Lucas Piazon. Det har bare blitt fire kamper for Piazon i Chelsea denne sesongen og London-klubben skal være klar til å låne ham ut for å gi ham fast spilletid på et høyest mulig nivå.

Barcelonas keeper Victor Valdes sier at han ikke har tatt en avgjørelse med tanke på sin fremtid, men avviser spekulasjonene som knytter ham til Liverpool, melder TalkSPORT.

Victor Valdes (Foto: LLUIS GENE/Afp)
Victor Valdes (Foto: LLUIS GENE/Afp)

QPR-spissen Djibril Cisse (31) ser ut til å forlate klubben for å gjøre plass til Marseille-spissen Loic Remy, som forventes å signere i løpet av de neste 24 timene. Det melder Daily Mirror.

Djibril Cissé fortviler etter at han
  ble utvist mot Sunderland. (Foto: GRAHAM STUART/Afp)
Djibril Cissé fortviler etter at han ble utvist mot Sunderland. (Foto: GRAHAM STUART/Afp)

Fulham vurderer et bud på Aston Villas forsvarsspiller Stephen Warnock, hevder Daily Mail.

Aston Villa på sin side ser ut til å slå Sunderland i kampen om underskriften til Toulouse sin midtbanespiller Moussa Sissoko. 22-åringen rapporteres å nærme seg en overgang til Villa, skriver Metro.

Chelseas belgiske keepertalent Thibaut Courtois (20) ønsker å fortsette låneoppholdet i Atletico Madrid i ytterligere ett år, melder TalkSPORT.

Øvrig:

Real Madrid skal være klar til å selge sin brasilianske stjernespiller Kaka. Den spanske avisen El Economista rapporterer at klubben vil gi slipp på Kaka på «billigsalg» for å bli kvitt de store lønnsutgiftene til playmakeren. Pengene som spares ved et Kaka-salg skal blant annet brukes til å forlenge kontrakten med storstjernen Cristiano Ronaldo.

Kaka (Foto: Daniel Ochoa De Olza/Ap)
Kaka (Foto: Daniel Ochoa De Olza/Ap)

Felipe Santana (26) har gitt beskjed om at han vil forlate Borussia Dortmund i vinter, opplyser Sky Sports. Forsvarsspilleren har kontrakt ut sommeren 2014.

Det ryktes at Juventus vil kjøpe Ciro Immobile fra Genoa. Men det blir tøft for «den gamla damen», for Genoa krever en skyhøy prislapp for 22-åringen.

Arsenal vil gi Barcelona kamp om underskriften til Napolis Camilo Zuniga. 27-åringens agent bekrefter at en rekke klubber fra England og Spania vil kjøpe spilleren.

Hvem håper du din klubb kjøper i januar? Ta debatten i kommentarfeltet under!