bryans og forren 3
bryans og forren 3

Britisk journalist: – Forren kommer nok ikke for å varme benken

Tror stopperen, som bare er detaljer unna en Southampton-overgang, kan vise seg å være et kupp.

TV 2 Sporten vet at det kun er små detaljer som gjenstår før Vegard Forren blir Southampton-spiller, og overgangen sluttføres etter alt å dømme mandag. Ifølge BBC får Molde 31 millioner kroner for stopperen.

Journalisten Mark Bryans i Press Association tror Vegard Forren kan bli et kupp for Southampton og manager Nigel Adkins.

– Absolutt. De er et nyopprykket lag. De har penger å bruke, det har de vist med noen av signeringene de gjorde i sommer. De er villige til å bruke penger, og forsvaret er et område Nigel trenger å styrke. Han er koplet til Liverpool, Everton og Fulham, som er mer etablerte Premier League-klubber. Om Vegard ender opp med å signere for klubben er det en god avtale, sier Bryans til tv2.no.

Han tror Vegard Forren vil ha gode muligheter til å spille seg til en fast plass i midtforsvaret.

– José Fonte, som er visekaptein, er ute med skade. De signerte den japanske landslagsspilleren Yoshida i sommer. Han har brukt tid på å tilpasse seg, og jeg tror ikke alle supporterne er overbevist av ham ennå. Han kommer nok ikke hit for å varme benken, sier PA-journalisten.

Les også: Southampton-sjefen: – Forren har en stor fremtid
Les også: Forren i sluttforhandlinger med Southampton: – Spilletid ble avgjørende for valget

Og Bryans tror Southampton har gode muligheter til å unngå nedrykk.

– Hadde du spurt meg før jul hadde jeg sagt at de kommer til å slite, men Nigel er en dyktig og smart ung manager. Han har fått dem til å spille god fotball, og nå har de fått noen gode resultater. Med tanke på at det er noen lag i ligaen jeg mener er verre enn Southampton, både finansielt og ute på banen, så tror jeg de har en god mulighet til å beholde plassen, sier han.

Southampton ligger på 15. plass, to poeng for Aston Villa som ligger øverst av de tre på nedrykksplass.