adkins (Foto: PA Photos/Scanpix)
adkins (Foto: PA Photos/Scanpix)

Southampton-sjefen: – Forren har en stor fremtid

Nigel Adkins mener det er «interessant» at Ole Gunnar Solskjær sier klubbene er enige om en overgang.

Oslo/Southampton (TV 2 Sporten): Molde har godtatt et bud fra Southampton på landslagsstopper Vegard Forren, men manager Nigel Adkins ville si minst mulig om den mulige overgangen da han tirsdag ettermiddag møtte pressen.

Da journalistene gjorde Adkins oppmerksom på at Molde-manager Ole Gunnar Solskjær har snakket om budet, og at Forren ser ut til å ende på sørkysten, svarte Southampton-sjefen:

– Det er interessant, er det ikke?

Les også: Forren i sluttforhandlinger med Southampton: – Spilletid ble avgjørende for valget

Vegard Forren dro til England mandag kveld hvor den opprinnelige planen var å gjennomgå en medisinsk test hos storklubben Liverpool og ha samtaler med manager Brendan Rodgers.

Dro til Southampton
I stedet kom Southampton på banen med et forbedret bud og stopperen dro sørover med agent Jim Solbakken.

Artikkelen fortsetter under videovinduet!

692086

Etter det TV 2 Sporten forstår er partene i forhandlinger som ikke blir ferdige i kveld. Ifølge kilder i England vil signeringen finne sted tidligst onsdag - samme dag som Southampton møter Chelsea.

– Han har en stor fremtid. Det jeg vet er at Forren spiller på det norske landslaget, han er venstrebent, har rikelig med erfaring og er 24 år, sier Nigel Adkins i presserommet på St. Marys Stadium.

Spent Solskjær
Forren, som har kontrakt med Molde til 2015, har lenge sagt han ønsker seg til Premier League og ser på Southampton som en klubb hvor det er mulig å få mye spilletid. Manager Adkins ville si minst mulig da han fikk spørsmål om Forren vil signere med det første tirsdag ettermiddag.

– Det kommer alltid til å være spekulasjoner. Folk kommer alltid til å snakke om forskjellige overganger. Men før noen signerer et papir, offentliggjør man det ikke. Allerede i dette transfervinduet har vi sett spillere som er på vei til en klubb og i neste øyeblikk ender de et annet sted. Vi snakker om ting hvis de skjer og eventuelt når de skjer. Når noe er klart, er vi de første som går ut med det, er den klare talen fra Adkins.

Ole Gunnar Solskjær anser Forren som tapt for Molde og sa tirsdag formiddag at det gjenstår kun små detaljer før stopperen ender i Claus Lundekvams tidligere klubb.

– Southampton er en klubb som passer ham veldig godt. Den klubben er kjent for å ta vare på nordmenn og svensker og så får vi sørge for at Vegard blir tatt vare på en god måte, sier Solskjær.