Milner
Milner

James Milner til TV 2: – Vi må legge press på United

Målscorer James Milner var godt fornøyd med Manchester Citys seier over Arsenal

London (TV 2): Manchester City fikk en langt enklere oppgave enn forventet mot Arsenal, etter at hjemmelaget mistet midtstopper Laurent Koscielny til en utvisning allerede etter ni minutters spill. Hjemmelaget kjempet likevel godt i andre omgang, og Manchester Citys James Milner følte laget hans godt kunne hatt bedre kontroll på det hele mot slutten av kampen.

– Jeg synes vi startet kampen veldig bra og fortjente å ta ledelsen. Vi kunne kanskje kontrollert kampen bedre i andre omgang, og det ga de også en mulighet til å komme mer med, når det ble ti mot ti. Vi kan jobbe med en del ting, vi vil prøve å kontrollere kampen litt bedre mot slutten neste gang. Men når det er sagt så hadde vi også en del sjanser til å drepe kampen i andre omgang, sa Milner til TV2 etter kampen.

Les også: Ny Dzeko-scoring og to direkte røde da City senket Arsenal
Les også: Sir Alex: – Det beste vi har gjort på lenge

Innøvd trekk
Milner ga City ledelsen 1-0 med en uksøkt avslutning, etter et frispark-trekk som så svært innøvd ut. Midtbanesliteren bekrefter overfor TV2 at laget hadde jobbet med manøveren på treningsfeltet, og at det var svært tilfredsstillende å se arbeidet gi resultater.

– Vi har jobbet med det litt på trening, å spille ballen ned på siden og skyte på første ballberøring, så det var gøy at det virket, sa Milner.

Les også: Her har Szczesny griseflaks
Les også: – City må anke denne utvisningen

Holder presset oppe
Etter seieren mot Liverpool var Manchester United en liten stund hele ti poeng foran Manchester City på tabellen. Det var med andre ord enormt viktig for de lyseblå å ta tre poeng mot Arsenal, for ikke å la Sir Alex Fergusons menn havne alt for lang foran.

– Vi er nødt til å holde presset oppe på dem, men vi er også nødt til å konsentrere oss om vår egen fotball. Det er det vi har gjort denne sesongen og det er det vi gjorde forrige sesong. Det var mye snakk om Manchester United og andre lag rundt oss, men vi må bare konsentrere oss om Manchester City, avsluttet Milner.