akseltone (Foto: DR, © ps)
akseltone (Foto: DR, © ps)

Tone og Aksel gifter seg på Sicilia

Kjendisspekket bryllup i august.

Tone Damli og Aksel Hennie skal gifte seg på Sicilia.

Det hevder Se og Hør.

Kjendisparet har vært hemmelighetsfulle når det kommer til bryllupet, men ifølge bladet skal de to gi hverandre sitt ja på den største øya i Middelhavet.

Bladet hevder også at bryllupet står 1. august, og da i byen Taormina. Ifølge bladet skal svært mange kjendiser overvære vielsen, som paret Jenny Skavlan og Thomas «Finger'n» Gullestad, samt paret Marion Ravn og Andreas Ygre Wiig.

Les også: Slik blir kjendisåret 2013

Romantisk frieri

Tone, som lørdag er aktuell i TV 2-serien «Tone», har tidligere fortalt «God kveld Norge» at Aksel fridde til henne i Paris.

– Aksel hadde gjort hjemmeleksa si, og dermed ble det frieri, sa Tones manager David Eriksen like etter at den gledelige nyheten kom ut.

Tone Hennie

Tone har bestemt seg for at hun kommer til å ta Aksels etternavn.

– Det er litt vemodig å gi slipp på navnet jeg har hatt i 24 år, men det er jo en del av det å bli én og samme enhetlige familie. Dessuten er det jo Hennie et vakkert etternavn, og Tone Hennie ..., sa hun til Dagbladet, og la til at hun synes det klinger bra.

Full rulle

Kjendisparet er mye fra hverandre. Mens Aksel er i full sving med filminnspilling i Praha, har Tone både TV 2-serien, kleskolleksjonlansering, «Idol» og svensk «Melodi Grand Prix»-deltakelse.

Da «Tone» ble lansert på BAR Tjuvholmen torsdag, sa Aksel at han ikke er av den sjalu sorten.

– Hvis jeg som skuespiller hadde blitt sjalu over dette hadde jeg hatt et stort problem, ikke bare i forholdet, men i yrket. Dette går veldig fint, sa Aksel.

Se klipp fra den kommende serien her:

690661