Per Ciljan Skjelbred (Foto: David Hecker/Ap)
Per Ciljan Skjelbred (Foto: David Hecker/Ap)
KAN SKIFTE BEITE: Edin Dzeko er ønsket av Inter, mens Manchester City vil hente Edinson Cavani.
KAN SKIFTE BEITE: Edin Dzeko er ønsket av Inter, mens Manchester City vil hente Edinson Cavani.

Sjekk torsdagens fotballrykter: – Norwich interessert i Per Ciljan Skjelbred

Mens David Beckham har mottatt tilbud fra tolv (!) klubber. Få med deg ryktebørsen her!

Her er dagens tips fra ekspertene! sportogspill.no

Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk | altomfotball.no

Følg overgangene i vårt overgangssenter – 24 timer i døgnet!

TV 2 Sporten har levert fotballrykter gjennom hele perioden der overgangsvinduet har vært stengt.

Klubber har kunnet signere Bosman-spillere, men nå er overgangsvinduet endelig åpent og kjøpefesten kan starte.

Vi leverer selvsagt også alle store overganger med en gang de er bekreftet.

Tips oss om fotballrykter her!

Premier League:

Norwich-manager Chris Hughton speidet på Per Ciljan Skjelbred da han jobbet i Newcastle. Nå kan Skjelbred være på vei til å bli gjenforent med Alexander Tettey i Norwich, skriver Norwich Evening News. Skjelbred får ikke tillit i Hamburg og kan gå gratis i januarvinduet. Han vurderes derfor av både Norwich og Newcastle, men sistnevntes interesse skal ha kjølnet.

Det er ingen tvil om at Edinson Cavani er het på potet på overgangsmarkedet. Napolis storscorer er ønsket av flere storklubber i Europa, og det ser ut til at ønsker om å hente uruguayaneren er størst hos pengesterke Manchester City. 25-åringen vil trolig koste de lyseblå en stor slump med penger, men et salg kan frigjøre de nødvendige midlene. Nettopp det kan skje dersom ryktene om Inters interesse for Edin Dzeko stemmer. For Roberto Mancini skal være villig til å selge bosnieren til Serie A-klubben.

– Cavani er en av verdens fem beste angripere og spiller veldig bra i Italia. Napoli har investert mye penger i ham, men alt avhenger av hva spilleren selv vil, sier Manchester Citys assistenttrener Angelo Gregucci.

Les også: Cavani viste hvorfor han koples til Manchester City

KIKKES PÅ AV UNITED: Léo Baptistão. (Foto: PIERRE-PHILIPPE MARCOU,
  © ppm/jm)
KIKKES PÅ AV UNITED: Léo Baptistão. (Foto: PIERRE-PHILIPPE MARCOU, © ppm/jm)

Sir Alex Ferguson har satt sin bror Martin i arbeid for å skaffe klubben en angriper. Martin, som har speidet på spillere som Diego Forlán, Alessandro Nesta og Ruud van Nistelrooy for United, skal nå til Spania for å finne ut mer om Rayo Vallecano-angriper Léo Baptistão. 20-åringen har scoret seks mål for Rayo Vallecano denne sesongen. Ferguson er nok ute etter å gjøre et kupp, akkurat som Swansea gjorde med Michu, og Léo Baptistão kan være tilgjengelig for så lite som 15 millioner kroner.

Chelsea er allerede i gang med et generasjonsskifte på Stamford Bridge, noe som fort kan bety at Frank Lampard og Ashley Cole ikke vil få nye kontrakter med klubben. Manchester United holder øyne og ører oppe for duoen - skotten ønsker å nemlig å føre mer erfaring inn i laget til sommeren.

Les også: Lundekvam ville gitt Lampard ny kontrakt

Tottenham har trukket tilbake sin interesse for det ettertraktede Crystal Palace-talentet Wilfried Zaha og Manchester United kan fort bli 20-åringens nye arbeidsgiver. Sir Alex Ferguson er klar til å legge 107 millioner kroner på bordet for å hente unggutten til Old Trafford.

Livepool-manager Brendan Rodgers har oppfordret klubbens speidere til å tenke «scouse» i jakten på unge spillere. Rodgers innrømmer at Liverpool har vært for dårlige til å utnytte lokale talenter, og vil bedre det med å sette mer fokus på speiding i Liverpool-området.

– Det er sexy å se etter spillere i Spania, og jeg er en som liker å jobbe med europeiske spillere. Men vi må ikke glemme hva som er på dørstokken vår, sier Rodgers.

Liverpool ønsker også å hente Kenny Dalglish tilbake til Anfield, men denne gangen i en rolle som ambasadør for klubben. Dalglish hadde en lignenede rolle i Liverpool i tiden etter at Roy Hodgson forlot Merseyside i 2011.

Everton sliter med dårlig økonomi og kan lettet trykket på klubbens økonomi ved salg i overgangsvinduet. 35-åringen Sylvain Distin kan forsvinne fra Merseyside, med West Ham som en mulig kandidat. Dersom Sam Allardyce lykkes med å hente Distin til Upton Park, kan det åpne for et salg av James Tomkins til Newcastle.

Andy Carroll Sylvain Distin (Foto: Tim Hales/Ap)
Andy Carroll Sylvain Distin (Foto: Tim Hales/Ap)

Motgangen fortsetter for Tottenham på overgangsmarkedet. Den brasilianske spissen Leandro Damião har vært på radaren til hvittrøyene i lengre tid, men nå har spillerens agent sagt at han forventer at Leandro Damião blir værende i Internacional. Ryktene om at Tottenham skal ha kommet med et bud på 135 millioner kroner blir også tilbakevist.

– Jeg har ikke mottatt noe tilbud, det kan jeg forsikre deg om. Jeg tror ikke han vil forlate klubben i januar, fordi han trives i Internacional og har kontrakt fram til 2015, sier agent Vinicus Prates.

Les også: Se FC Football: Her blir Ferguson så engasjert at tyggisen ryker
Les også: Spisstjernen Pato vender hjem til Brasil

Southamptons stortalent Luke Shaw er i kikkerten til flere Premier League-klubber. Den 17 år gamle backen har imponert Arsène Wenger, men spilleren ønsker selv å bli hos «Saints». Shaw har nylig signert en ny kontrakt med Southampton og satt en stopper for spekulasjonene.

Chelsea har allerede hentet Demba Ba i det pågående overgangsvinudet. Klubben velger derfor ikke å kalle Romelu Lukaku tilbake fra låneoppholdet hos West Bromwich. «Baggies» bekrefter på sine hjemmesider at den belgiske 19-åringen blir værende på The Hawthorns ut sesongen.

QPR sliter i bunnen av Premier League og ting har ikke bedret seg nevneverdig etter at Harry Redknapp tok over klubben. Med Ryan Nelson til Toronto FC som hovedtrener, ser Redknapp behov for å styrke forsvaret. West Bromwich' Jonas Olsson pekes ut som en mulig erstatter for en overgangssum i området rundt 50 millioner kroner. Olsson er også ønsket av Arsenal. Redknapp har også peket seg ut Tottenham-stopper William Gallas som en mulig nysignering, en spiller manageren jobbet sammen med under tiden på White Hart Lane.

Jonas Olsson (Foto: Dave Thompson/Pa Photos)
Jonas Olsson (Foto: Dave Thompson/Pa Photos)

Øvrig:

Wesley Sneijder har havnet i unåde i Inter og har ikke spilt for klubben siden 25. september. Nå forsvinner nederlenderen etter alle solemerker fra Serie A - neste stoppested ser ut til å være i tyrkisk fotball. Selv om Sneijder har blitt linket til flere storklubber i Europa de siste sesongen, deriblant Manchester United, virker Galatasaray å være klubben som trekker det lengste strået. Inter skal ha godkjent et bud på drøyt 73 millioner kroner for midtbanespilleren.

– Budet fra Galatasaray er tilfredsstillende. Nå avhenger det av spilleren, sier Inter-president Massimo Moratti.

Den italienske avisen Gazzetta Dello Sport melder imidlertid at Sneijder kommer til å takke nei til tilbudet fra Galatasaray.

Les også: City sender dyre billetter i retur til Arsenal: – De har mistet kontakten med virkeligheten

David Beckham forlot LA Galaxy nylig og engelskmannen sine tjenester er fremdeles ettertraktet. Hele 12 klubber skal ha kommet med tilbud til 37-åringen med silkefoten, men en retur til Premier League skal være utelukket for den tidligere Manchester United-spilleren.

Beckham (Foto: ROBYN BECK/Afp)
Beckham (Foto: ROBYN BECK/Afp)

Fremtiden til Cristiano Ronaldo i Real Madrid er ennå usikker etter en høst preget av motgang og negativ oppmerksomhet. PSG har i alle fall pengene som skal til for å hente det portugisiske ballgeniet.

– PSG har blitt en klubb hvor ingenting er umulig. For øyeblikket har han kontrakt med Real Madrid og han kommer ikke til å forlate dem for hvilken som helst klubb. Når det gjelder en spiller som Cristiano Ronaldo finnes det bare fire, fem klubber som kan kjøpe ham. PSG er en av dem, sier sportsdirektør i PSG Leonardo.

Les også: Ronaldo-hat trick sendte Real videre i cupen