TIL ANGREP: Silvio Berlusconi går til angrep på Mario Balotelli. Nå slår City spissens agent Mino Raiola tilbake.   Det gjør Mario trist, sier han.
TIL ANGREP: Silvio Berlusconi går til angrep på Mario Balotelli. Nå slår City spissens agent Mino Raiola tilbake. Det gjør Mario trist, sier han.

Balotelli kalt «råttent eple» av Berlusconi: – Det gjør Mario trist

Milan-eier Silvio Berlusconi går til angrep på Mario Balotelli. Nå slår City-spissens agent Mino Raiola tilbake.

Manchester Citys omstridte angriper Mario Balotelli har aldri lagt skjul på at han drømmer om å en gang spille for sin favorittklubb fra barndommen, Serie A-giganten AC Milan.

Men Balotelli blir neppe solgt til AC Milan så lenge Silvio Berlusconi er klubbeier og formann i klubben.

LES OGSÅ: Balotelli og Mancini barket sammen i slåsskamp

– Jeg har aldri tenkt på å hente Balotelli hit. Han er et råttent eple og vil infisere en hvilken som helst tropp han havner i

– Et råttent eple
For i et intervju med TV-kanalen Mediaset går Italias tidligere statsminister rett i strupen på Balotelli, og sier det er helt uaktuelt for AC Milan å kjøpe angriperen.

– Jeg har aldri tenkt på å hente Balotelli hit. Han er et råttent eple og vil infisere en hvilken som helst tropp han havner i. Til og med Milan, sier Berlusconi.

Og:

– Det gjør meg trist å si det. Men i Milan er det veldig viktig med menneskelige verdier. Om du plasserer et råttent eple i garderoben vil det påvirke alle, mener Milans mektige klubbeier.

Mario Balotellis agent Mino Raiola har fortalt City-spissen om Berlusconis nedsettende kommentarer.

LES OGSÅ: – Balotelli skader ryktet til Manchester City
LES OGSÅ: Her er et utvalg Balotelli-skandaler

TJENER RÅTT: Mino Raiola kan tjene 15 millioner kroner på å ordne Paul Pogbas overgang til Juventus. (Foto: JOSEP LAGO/Afp)
TJENER RÅTT: Mino Raiola kan tjene 15 millioner kroner på å ordne Paul Pogbas overgang til Juventus. (Foto: JOSEP LAGO/Afp)

LES OGSÅ: Mario Balotelli lover bot og bedring: – Overraskende om det tar slutt sånn plutselig

– Jeg har snakket med Mario og han ble svært lei seg etter å ha hørt uttalelsene til Berlusconi

– Gjorde Mario trist
Han ønsker imidlertid ikke en offentlig ordkrig med den mektige eieren av AC Milan.

– Jeg har snakket med Mario og han ble svært lei seg etter å ha hørt uttalelsene til Berlusconi. Men Balotelli har gitt meg beskjed om å la det ligge fordi han setter pris på at han er elsket av presidenten i Manchester City, sier Mino Raiola, ifølge Sky Sports News.

Mino Raiola mener Balotelli har fått ufortjent mye pepper gjennom media den siste tiden.

– Jeg kjenner Mario og han har et godt hjerte. Berlusconi må gjerne ha den meningen han vil ha. Men det ser ut som han bedømmer en person han ikke vet noen som helst ting om, slår Mino Raiola fast.