NUMMER TO: Rory McArdle scoret Bradfords andre mål mot Aston Villa. (Foto: NIGEL RODDIS/Reuters)
NUMMER TO: Rory McArdle scoret Bradfords andre mål mot Aston Villa. (Foto: NIGEL RODDIS/Reuters)

Bradford sjokkerte nok et Premier League-lag

Nivå fire-lag slo Aston Villa 3-1 i den første ligacup-semifinalen. Er én kamp unna finale på Wembley. Se scoringene her!

Bradford - Aston Villa 3-1

League Two-laget Bradford sjokkerte alle da de slo ut Arsenal på straffer i kvartfinalen i ligacupen. I den første av to semifinale-kamper mot Aston Villa fortsatte The Bantams i samme sporet.

Etter 19 minutter fikk Nahki Wells stå helt alene med Shay Given etter at et skudd gikk via en Villa-spiller. Aston Villa-spillerne ropte på offside, men Bradford-spissen takket og bukket og satt ballen iskaldt forbi den rutinerte Villa-keeperen.

Villa kom hektene etter den tidlige scoringen og skapte flere sjanser før pause, men Premier League-laget klarte ikke å sette ballen i mål bak Matt Duke i Bradford-målet.

Se alle scoringene i videovinduet øverst.

Sendte publikum til himmels
Etter hvilen fortsatte Aston Villa å presse Bradford uten at det ga uttelling. Både Christian Benteke og Gabriel Agbonlahor hadde store sjanser de første minuttene av omgangen, men Duke holdt på ledelsen for Bradford.

Les også: Arsenal ydmyket av nivå fire-lag

Rundt et kvarter før slutt var det League Two-laget som sjokkerte igjen. Rory McArdle fikk stå helt alene på et innlegg fra venstre. Midtstopperen headet enkelt i mål. Publikum på Valley Parade gikk av hektene.

Redusering
Seks minutter senere fikk endelig Aston Villa hull på byllen. Benteke steg til værs og stusset gjennom til Andreas Weimann som kom alene mot Duke. Weimann la den flott over sisteskansen til 2-1, og et håp var tent for Birmingham-laget.

Det var likevel mer i vente fra lille Bradford. To minutter før full tid fikk hjemmelaget corner. Gary Jones fant Carl McHugh som slo til med en kanonheading i boksen. Dermed måtte Given hente ut sin tredje ball fra nettet på Valley Parade.

Bradford rystet nok et Premier League-lag i ligacupen, men en vinner blir ikke kåret før etter returoppgjør på Villa Park om to uker.