Sirkus Northug familie ep 1
Sirkus Northug familie ep 1

Northug-tv slo an

«Sirkus Northug» fikk i går hele 559.000 seere og en markedsandel på 31,5 prosent. På det meste fulgte hele 600.000 seere med på serien.

- Etter gårsdagens opptur med kjempetall for «Hver gang vi møtes», er det fantastisk å se at ukens første TV 2-premiere har slått an hos tv-seerne. 559.000 seere på en helt ny serie på mandagskvelden er strålende tall, som vi er svært fornøyde med. TV 2 er virkelig i vinden om dagen, sier kommunikasjonssjef Jan-Petter Dahl.

Underholdningsdokumentaren «Sirkus Northug» viser en helt ny side av skistjernen Petter Northug jr. Og det var helt tydelig at tv-seerne ønsket å følge ski-ikonet tett i hans private liv.

Det er Globus media som har produsert «Sirkus Northug» for TV 2, og filmteamet har fulgt skikongen tett både privat og på jobb fra mai 2012.

- Det er veldig mye glede og humor i disse programmene, og det er derfor vi har kalt serien en underholdningsdokumentar. Det har vært en spennende prosess å være «flue på veggen» i Petter sitt liv både privat og på jobb siden mai 2012. Han byr virkelig på seg selv og teamet sitt. At seerne har tatt så godt imot programmet, lover godt for resten av serien, sier programdirektør Pil Gundelach Brandstrup.

I de kommende episodene får vi flere innblikk i Petter sitt liv. Serien avsluttes med et program fra vinterens Tour de ski.