- Jeg gleder meg veldig til å bli programleder på TV 2. Det er en stor ære å bli spurt og jeg tok så klart utfordringen. Jeg ser frem til å jobbe sammen med Geir. For et konkurransemenneske som meg, er Eurojackpot-trekning et spennende program å lede og det blir stor stas å ringe opp de heldige vinnerne. At konseptet er glamorøst med fotside kjoler, smoking, glitter og diamanttall, gjør heller ingen ting, sier Aylar.

Aylar har tv-erfaring gjennom utallige intervjuer hun har gjort og deltagelse i blant annet «Skal vi danse» på TV 2 samt som hemmelig agent i «Kompani Karlsen» på TVN.

Hver fredag fra 1. februar skal Aylar og Geir lede trekningen rett etter Senkveld som skal være underholdende med glamorøse og spektakulære pengepremier og opplevelsesferier.

- Jeg gleder meg veldig til å være programleder for Eurojackpot trekningen, og ikke minst til å dele ut disse vanvittig flotte premiene hver eneste uke. Det å få jobbe med å oppfylle folks drømmer, er jo en drøm i seg selv, sier Geir Håkonsund.

Geir er mest kjent som God kveld Norge-reporter. Han har også laget dokumentarer og har allerede erfaring som programleder i TV 2 ved å lede «Underholdningsåret", "God kveld Amanda", "God kveld Gullruten" og "God kveld TV 2 20 år" på kanalen.

- Det blir veldig gøy å jobbe med Aylar. Vi har kjent hverandre i noen år, men hun overrasket meg faktisk positivt som programleder da vi hadde de første prøvene våre, og jeg gleder meg til å se den videre utviklingen hennes, sier Geir.

TV 2 er glad for å ha sikret seg rettighetene både til trekningen av Norsk Tippings nye spill og til de to programlederne.

- Eurojackpot er et nytt, spennende spill. Det er 17 land som er med i Eurojackpot, og det er store pengesummer og fantastiske opplevelser i premiepotten. Vi synes det er mye godt innhold i presentasjonen av opplevelsespremiene som kan bli bra tv, en nordmann vinner i hvert program en opplevelse til rundt en halv million på direkten i TV 2. Turer til stillehavsøyer, møter med superstjerner, privatfly og luksusliv. Det kan bli mange gode historier og uforglemmelige øyeblikk av dette. Det er et innblikk i en luksusverden få av oss er forunt noen gang å være en del av, sier Thor Bekkavik som er programredaktør i TV 2.

Valget av programledere ble TV 2 og Norsk Tipping enig om.

- Jeg synes Aylar og Geir kler konseptet veldig godt, og de er også begge troverdige i forhold til luksus, glam og kjendisfaktoren til de premiene de skal presentere. Det er gøy å drømme seg litt bort, og det får man mulighet til når Aylar i sid kjole og Geir i smoking presenterer de villeste opplevelsespremiene i Eurojackpot-trekningen hver fredag, sier Bekkavik.

Pressebilde er tilgjengelig i TV 2s pressetjeneste: http://presse.tv2.no/presse

Kontaktperson TV 2:
«Eurojackpot trekning» er pressekontakt Unn Grethe Berge mobil 92403867, ugb@tv2.no

Kontaktperson Norsk Tipping:
«Eurojackpot»: Kommunikasjonsrådgiver Roar Jødahl mobil 97071404, roar.jodahl@norsk-tipping.no