Cape Town (TV 2 Sporten): Fjorårets beste landslagsspiller Tarik Elyounoussi tror kameraten Mohammed Fellah kan bli en slager i 2013.

Selv er ikke Vålerenga-spilleren i tvil om at han kommer til å lykkes.

To gloheite nordafrikanske gutter trives godt på Sør-Afrikas mest fasjonable strand. Tarik Elyounoussi og Mohammed Fellah føler seg nesten hjemme igjen.

– Da jeg boddde i Marokko så var det fotball hele dagen på stranda. Uten fotballsko, barbeint sånn som her, forteller Tarik Elyounoussi.

Les også: Verdens sykeste landslagssjef: – Fantastisk at Drillo ikke går på NAV

– Vi tør mye mer
Han bodde i middelhavsbyen Al Hoceima frem til han var 11 år. Den samme byen som foreldrene til ett år yngre Fellah er fra. Og begge er to lettbeinte teknikere som er unorske i stilen.

– Vi tør mye mer. Tør å ta sjansen med ballen. Vi har spilt løkkefotball med kompiser, og vi har andre ferdigheter, det har vi, mener 23 år gamle Mohammed Fellah.

Drillo har utropt Tarik til fjorårets beste landslagsspiller. Mot Sør-Afrika på tirsdag tror RBK-spilleren at romkameraten vil vise seg fram på samme måte.

– Han er jo først og fremst en fantastisk fotballspiller. Han tør å gjøre ting med ball, og har en sinnssykt bra skuddfot, skryter østfoldingen.

– Skal være her
– Tror du han er kommet for å bli?

– Ja, jeg tror det. Han er en god spiller. Fellah skal være her.

– Tusen takk for det, svarer Holmlia-gutten, som ikke er helt uenig i Tariks uttalelser.

– Jeg har kommet for å bli, det har jeg. Jeg skal kjøre på. All in, lover Mohammed Fellah, som kan få sin A-landslagsdebut i den TV 2 Zebra-sendte privatkampen mot Sør-Afrika på tirsdag.