Zlatan.fr (Foto: Zlatan.fr/Zlatan.fr)
Zlatan.fr (Foto: Zlatan.fr/Zlatan.fr)

Supporter utfordrer Zlatan: – Taekwondokamp, dask på kinnet eller sofasoving

Superstjernen må velge en utfordring fra en PSG-fan for å få overta nettsiden zlatan.fr.

Zlatan Ibrahimovic er den ubestridte fotballkongen av Frankrike for tiden, men svensken er tilsynelatende for opptatt med å spille fotball til å sørge for at internettdomener med hans navn blir snappet opp i tide.

For hvis superstjernen virkelig er opptatt av å sørge for at merkevaren Zlatan promoteres på best mulig vis på verdensveven i hans nye hjemland, skulle en tro at nettadressen zlatan.fr ville være midt i blinken for dette formålet.

Utfordres til duell
Det er imidlertid ikke Ibrahimovic som har sikret seg dette domenet. En PSG-supporter kom ham i forkjøpet etter at 31-åringen ankom Paris.

Supporteren er nå villig til å gi fra seg rettighetene til nettsiden gratis, men bare dersom Zlatan aksepterer en av tolv utfordringer som dukket opp på zlatan.fr etter nyttår.

«Jeg ble utrolig overrasket over at domenet zlatan.fr var gratis, så jeg var kjapt ute med å bestille det, for jeg ønsker ikke at noen skal påføre ditt navn og bilde skade. Nå foreslår jeg at du får overta. Som du kan forestille deg, ønsker jeg ikke å bry deg med advokater og langvarige rettssaker. Dette vil åpenbart være sløsing med tid og penger for både deg og meg, og i stedet tilbyr jeg deg noe mye hyggeligere», åpner supporteren, som deretter lister opp en rekke alternativer for hva Zlatan kan gjøre for å overta nettstedet:

– Gi meg en PSG-trøye med navnet mitt på, der det står «Etter Zlatan, er det du som er best».

– Kom og bo med meg i en måned. På den måten kan jeg si «Ibra? Ja, han sov på sofaen min en gang.»

– Gi meg tre seter på livstid på Parc des Princes, til meg og to av mine venner. Dette skal være skikkelige seter, så ikke prøv å lur meg ved å komme med lusne billetter til H bleue-feltet.

– Vinn en straffesparkkonkurranse mot meg på Parc des Prince, slik at du er på hjemmebane og ikke kan komme med en unnskyldning dersom jeg vinner.

– Slå meg i en runde taekwondo. Jeg har skjønt at du har prøvd deg litt på det, men jeg har aldri forsøkt dette, så jeg oppfordrer deg til å velge denne utfordringen.

– Gi meg en lokk av håret ditt. Samsons styrke kom fra hans lange hår, og jeg tror det fungerer mye på samme måte for deg. Da skal jeg lage meg en nøkkelring av den, som vil gi meg styrke for resten av livet.

– Slå meg i en kamp i FIFA13. Du skal få velge lagene, men her har du uansett absolutt ingen sjanse til å klare det.

– Lag mål fra over 30 meter med et saksespark med ryggen til mål i en offisiell kamp. Nei, jeg bare tuller. Dette er ikke realistisk.

– Tillat meg å klapse deg i ansiktet. Dette må selvsagt skje offentlig, og du har ikke lov til å ta igjen.

– Gi et bilde av deg selv i bar overkropp til kjæresten min. Jeg må innrømme at av alle utfordringene er dette den jeg liker dårligst. Jeg er litt lei av å se stjernene i øynene hennes når du tar av det trøya etter kampene.

– Fiks det slik at PSG signerer Neymar i overgangsvinduet i sommer.

– Du kan simpelthen spørre meg om å gi deg domenet, men det må skje ansikt til ansikt, og det må selvsagt være på fransk, som en hyllest til vår kjære Guillaume.

Har hastverk
Det er ikke kjent om Zlatan selv faktisk har et ønske om å overta nettstedet, og heller ikke om han kjenner til dets eksistens.

Det som imidlertid er sikkert, ifølge supporteren, er at han må kjappe seg med å gjennomføre en av utfordringene dersom han vil slå kloa i adressen.

«Du har litt hastverk. Det blir stadig vanskeligere å avise tilbudene jeg får om å selge dette domenenavnet. Alle disse nullene begynner å gå meg til hodet», skriver PSG-patrioten.