LSKs Mathis Bolly er solgt til Bundesliga. Bildet er hentet fra agent Tore Pedersens Twitter konto (Foto: Tore Pedersen (eagletore) /Twitter/Instagram)
LSKs Mathis Bolly er solgt til Bundesliga. Bildet er hentet fra agent Tore Pedersens Twitter konto (Foto: Tore Pedersen (eagletore) /Twitter/Instagram)

LSK-Bolly klar for Fortuna Düsseldorf

LSK-vingen har signert for 3,5 år med Bundesligaklubben.

Oslo (TV 2 Sporten): Det melder LSK og Fortuna Düsseldorf på sine hjemmesider.

– Dette blir spennende. Fortuna er en klubb som kjenner Bolly godt og har fulgt ham en stund, sier agent Tore Pedersen til TV 2 Sporten.

TV 2 Sporten skrev i midten av desember at det var interesse for den lynraske kantspilleren i Tyskland. Pedersen bekrefter at flere klubber har vært inne i bildet, men at Fortuna Düsseldorf hele tiden har vært førsvalget.

Bolly hadde kontrakt ut 2013 med LSK og er nå klar for 3,5 år i Bundesligaklubben.

Én million euro
22-åringen gjennomførte en medisinsk test i Tyskland onsdag morgen og skrev under noen timer senere. Samme dag dro han til Marbella på treningsleir med sine nye lagkamerater.

– Det har vært forhandlinger en periode og vi har hatt kontroll på dette og vært enige en god stund. Mathis har vært på ferie i jula og da tok vi fri, sier Pedersen.

Artikkelen fortsetter under bildet!

bolly
bolly

Ifølge Romerikes Blad er overgangssummen i underkant av én million euro eller rundt 7,3 millioner kroner.

– LSK har akseptert et bud på Mathis Bolly fra Fortuna Düsseldorf. Det var en beslutning styret tok. I forhold til forutsetningene er vi fornøyd med budet som har kommet. Fortuna Düsseldorf har vist stor interesse ganske lenge. I og med at en resignering virket nærmest umulig ble det også et mer aktuelt tema å selge, sier sportsdirektør Torgeir Bjarmann til lsk.no.

13. plass
Bolly gikk til LSK som juniorspiller og fikk sin debut i Tippeligaen i 2008. Holmlia-gutten startet 13 kamper, kom inn i elleve og scoret fire mål forrige sesong.

Fortuna Düsseldorf ligger på 13. plass i Bundesliga med ni poeng ned til Hoffenheim på kvalifiseringsplass og tolv ned til Augsburg under streken.