diesel doris
diesel doris

Northugs kallenavn på Kowalczyk: – Diesel-Doris

Petter Northug fornekter seg ikke.

Val Münstertal (TV 2): Petter Northug reiste søndag ettermiddag fra Oberhof til Val Münstertal i sin enorme Tour de Ski-buss sammen med naprapaten Terje og manager Lars Gilleberg.

Les også: Northugs stikk til svenskene: – Pussig kombinasjon at smører-Perry er svensk og flink

Følgebil
I bussen får Northug rikelig med muligheter til å slappe av. På trange sveitsiske veier går det ikke alltid like fort fremover. Derfor har Northug en Audi A7 som ligger på hjul.

– Det er en optimal løsning for meg å hoppe over i den når vi er ferdige med autobahn, skriver Northug på Bendit-bloggen sin.

På bloggen skriver også Northug om hvordan han ser på Therese Johaugs muligheter i sammendraget. Verdt å merke seg er kallenavnet han har gitt Justyna Kowalczyk.

– Therese har fortsatt alle muligheter, men jeg synes det er synd at Marit ikke er på med. Hun har kanskje aldri vært så sterk som nå. Diesel-Doris virker til å ha formen inne og har et godt forsprang, men alt kan skje! Therese er mye bedre i bakken, skriver Mosvik-ekspressen.

Les også: Her er alt du trenger å vite om bonussekundene i Tour de Ski

Betalte 1000 Euro i tips
Turen fra Tyskland til Sveits forløp uten nevneverdige problemer, selv om det ble en dyr middag på et innlagt stopp. En tastefeil på bankterminalen sørget for at regningen på 101 Euro ble til 1101 Euro.

– Bra tips, konstaterer Northug.

Skikongen skal bruke fridagen i Tour de Ski til å bevege litt på seg. Northug har planer om å avslutte 2012 med et smell.

– Jeg får vel kjøpe et batteri og fyre opp, forteller Northug.