Beagrie2222
Beagrie2222

Peter Beagrie om ansettelsene av Berg og Solbakken: – Klubbeierne kan ha vært naive

Og Sky Sports Championship-ekspert mener Henning Berg leverte bedre fotball enn hva hans norske kollega gjør.

Lørdag gikk Ståle Solbakken og Wolverhampton på et nytt nederlag da de tapte 2-0 hjemme for Ipswich. Sky Sports Championship-ekspert Peter Beagrie er ikke imponert over det han har sett fra ulvene i år.

– Det er mangel på tempo og intensitet. Sett bort fra Bakary Sako som har vært en fantastisk signering har laget underprestert. De har spilt en vanlig 4-4-2 formasjon og har vært veldig dårlig defensivt, sier han.

Les også:Solbakken pepet ut av sine egne etter nytt tap
Les også:King: – Gamsten er litt glad i media. Hva han syns om Henning får være opptil han

– Klubbeierne har vært naive
Torsdag fikk Henning Berg sparken som Blackburn-manager etter bare 57 dager i jobben. Beagrie ser likheter mellom situasjonen til Solbakken og den sparkede nordmannen.

– Det er store forventninger i begge tilfeller. Begge har ansvar for store lag med talentfulle spillere. Men samtidig med en hangover etter å ha kommet ned fra Premier League. Man er virkelig nødt til å brette opp ermene fordi det er en helt annen type fotball i i Championship, sier han.

Beagrie mener klubbeierne kan ha vært en smule naiv da de ansatte nordmennene til å styre de to tidligere Premier League-klubbene.

– Med all respekt så mener jeg at klubbene kan ha vært litt naiv. Det er en spesialistliga. Man kan ikke bare komme over til England uten kunnskaper om Championship. Jeg sier ikke at Henning ikke hadde det, fordi det har han. Men det er andre tider nå og ting har forandret seg, sier han.

– Berg var uheldig med resultatene
Han mener at til tross for dårlige resultater så viste Henning Berg og Blackburn bedre tendenser enn hva Wolverhampton gjør.

– Resultatene hans gjenspeilet ikke lagets prestasjoner. Han hadde mye uflaks. Når jeg ser på Wolverhampton så ser jeg et lag som ikke spiller bra. De har ingen stabilitet i det hele tatt, sier han.

Berg Henning (Foto: Dave Thompson)
Berg Henning (Foto: Dave Thompson)

Beagrie tør ikke spekulere i hvor lenge han tror Solbakken vil beholde jobben.

– Jeg så akkurat på terminlisten hvor Blackburn og Wolverhampton skal møtes 11. januar. Nå er Henning borte. Om Solbakken fortsatt er der når lagene møtes vet jeg rett og slett ikke. Dersom Wolverhampton har penger å bruke i overgangsvinduet er det vanskelig å si om de stoler på Solbakken eller om de vil hente inn en ny mann.

– Wolves-fansen er veldig utålmodige. De har allerede begynt å miste tålmodigheten, noe de har gitt klart uttrykk for på de to siste kampene, sier han.