Shebby Singh og Henning Berg
Shebby Singh og Henning Berg

Krisesamtaler i Blackburn: – Singh kan få sparken

Blackburns direktører Paul Agnew og Derek Shaw holdt fredag kveld et krisemøte med Venky's i India om klubbens problemer.

Shebby Singh sparket tidligere i uken norske Henning Berg som trener for Blackburn.

Blackburns klubbrådgiver mente at resultatene ikke talte for at Berg skulle få fortsette, og ga samtidig seg selv mer tid enn hva Berg fikk til å bygge et godt lag.

Nå skriver Daily Mirror at Singh selv kan være nestemann på vei ut dørene på Ewood Park.

– Vil ikke ha Ali
Singh skal ha vært i gang med å sette sammen et trenerteam med blant annet Kevin MacDonald og Judan Ali, hvor sistnevnte er mest kjent fra den indiske filmindustrien Bollywood.

Daily Mirror skriver i tillegg at MacDonald ikke ønsker å ha med seg Ali i sitt trenerteam, og heller ønsker å danne sitt eget trenerapparat.

Det skal ha fått Blackburns direktører Paul Agnew og Derek Shaw til å innkalle til et krisemøte med indiske Venky's.

Agnew uttaler til Lancashire Telegraph at han er ytterst bekymret for klubbens situasjon, og at det er mange områder det må bli tatt grep om umiddelbart.

Les også: Solbakken til TV 2: – Fordel at Henning fikk sparken så tidlig, for da blir det så useriøst at det nesten ikke hefter

– Kan ikke tro det jeg ser
Tidligere Blackburn-keeper Brad Friedel var klar på hva han mente om Bergs sparking på Twitter torsdag.

– Jeg kan ikke tro det jeg ser i Blackburn. De gir en manager bare to måneder??? Fotball slutter aldri å overraske meg, skriver Friedel på Twitter.

I forkant av kampen mot Barnsley skal David Dunn og Morten Gamst Pedersen være vraket fra troppen. Det skal være to av spillerne som ikke har et godt forhold til Singh.

Samtidig er mange av de portugisiske spillerne Singh selv hentet inn i sommer, i troppen. Det spekuleres på Twitter at det er Shebby Singh som har tatt ut laget til lørdagens kamp mot Barnsley.

Lancashire Telegraph melder også at det blir Colin Hendry og Gary Bowyer som leder laget fra benken borte mot Barnsley lørdag.