AlexMcLeish (Foto: Chris Radburn)
AlexMcLeish (Foto: Chris Radburn)

Alex McLeish tar over Nottingham Forest

Men Forests supportere er ikke spesielt fornøyd med at den tidligere Aston Villa-manageren tar over klubben.

Etter Nottingham Forests 4-2-seier mot Leeds 26. desember, fikk likevel manager Sean O'Driscoll sparken av klubbens eiere fra Kuwait i etterkant av kampen.

Det ble spekulert i at Roberto Di Matteo eller Roy Keane kunne være på vei inn, men nå er det klart at det blir Alex McLeish (53) som tar over Forest.

Misfornøyde fans
Manageren som forrige sesong trente Aston Villa, tror at han er klar for oppgaven.

– Jeg har hatt tid borte fra spillet og føler meg forfrisket og klar. Å få overta en såpass stor klubb som Forest gleder meg. Det er en stor mulighet, og jeg gleder meg til å begynne, skal McLeish ha sagt etter ansettelsen ifølge The Telegraph.

Om fansen gleder seg over signeringen er et annet spørsmål.

Les også: Forest sparket manageren etter Leeds-seier

The Telegraph skriver i samme artikkel at fansen skal ha kommet med klar beskjed på nettet om at dette ikke akkurat var manageren de ønsket seg.

Tidenes verste
Og det er mulig de kan ha god grunn til det. McLeish er statistisk sett tidenes verste manager i Aston Villa, og han hadde en seiersprosent på 21,4 prosent med Villa forrige sesong.

Aston Villa endte på 16. plass i Premier League den sesongen. Sesongen før rykket Alex McLeish ned fra Premier League med Birmingham.