KAN BRUKE PENGER: Arsenal manager Arsene Wenger. (Foto: NIGEL RODDIS/Reuters)
KAN BRUKE PENGER: Arsenal manager Arsene Wenger. (Foto: NIGEL RODDIS/Reuters)

Arsenal Supporters' Trust: – Wenger kan bruke rekordsummer i januar

Arsenal Supporters' Trust har fått forsikringer om at Arsené Wenger vil punge ut millioner av pund på nye spillere.

Supportergrupperingen Arsenal Supporters' Trust (AST) var onsdag kveld i møter med Arsenal-direktør Ivan Gazidis for å få forklaringer på Arsenals svake sesong i Premier League hittil.

LES OGSÅ: – Arsenal er Guardiolas førstevalg

Arsenal-supporterne krevde blant annet svar på om London-klubben har midlene som trengs for å styrke troppen.

– Det finnes store summer tilgjengelig. Det var den klare beskjeden vi fikk fra Ivan og finansdirektøren i Arsenal på møtet

– Store summer tilgjengelig
Svaret fra mannen som sitter med pengesekken på Emirates, Ivan Gazidis, var oppløftende for fansen.

– Det finnes store summer tilgjengelig. Det var den klare beskjeden vi fikk fra Ivan og finansdirektøren i Arsenal på møtet, forteller AST-talsmann Tim Payton til BBC Sports.

Nå krever supporterne at Wenger bruker penger.

– Arsenal-supporterne er misfornøyd med måten Wenger har styrket troppen på og vi forstår ikke hvorfor ikke mer penger er blitt brukt på nye spillere, sier Payton, og fortsetter:

– Jeg tok dette opp med direktørene og de gjorde det klart at det finnes store midler tilgjengelig øremerket til spillerkjøp for manageren, så snart han har identifisert de spillerne han ønsker å kjøpe, sier han.

LES OGSÅ: Arsenal ydmyket av nivå firelag

Arsene Wenger (Foto: Stephen Pond/Pa Photos)
Arsene Wenger (Foto: Stephen Pond/Pa Photos)

Flere spillere koblet
Spillere som Schalke-spissen Klaas-Jan Huntelaar og Manchester Uniteds kantspiller Nani er blant spillerne som er blitt koblet til Arsenal den siste tiden.

Supporterne har fått forsikringer om at manager Arsene Wenger vil hente inn det som beskrives som «store navn» til Emirates allerede i januar.

– Det er krystallklart for fansen at Arsene Wenger må bruke rekordsummer i januar og han må bruke pengene på gode spillere, sier AST-talsmannen.

LES OGSÅ Dårligste Wenger-sesong noensinne

DETTE VIL ARSENAL-FANSEN SE: Arsenals supportere krever at Arsene Wenger igjen bringer trofeer til Arsenal. (Foto: JOHN STILLWELL/AP)
DETTE VIL ARSENAL-FANSEN SE: Arsenals supportere krever at Arsene Wenger igjen bringer trofeer til Arsenal. (Foto: JOHN STILLWELL/AP)

– Først må han bruke penger, så kan vi gi en dom
Arsenal ligger for øyeblikket på en 7. plass i Premier League og røk nylig ut av ligacupen etter et pinlig nederlag mot Bradford.

– Mange har spurt meg om fansen synes Wenger bør få sparken. Men først må han gjøre endringer, bruke de enorme midlene han har til rådighet og styrke troppen. Så får vi bedømme det etter det, slår Tim Payton fast.

Arsenals siste store trofé på «balløya» var FA-cuptroféet i 2005.

DEBATT: Hvem mener du Arsenal bør kjøpe? Ta debatten i kommentarfeltet under!