brakka7   Kopi
brakka7 Kopi

Perry om bannerne: – Like mange meninger som når kona skal velge klesplagg på julebordet

Per Joar Hansen bryr seg lite om RBK-supporternes meninger om hvem som bør erstatte Jan Jönsson.

Trondheim/Bergen (TV 2 Sporten): Ukjente Rosenborg-supportere hang natt til onsdag opp bannere utenfor velkjente Brakka med skriften «Perry? Nei takk», «Hoftun må gå (HMG)», «2005 om igjen?» og «Inn med Perry = Ut med ambisjonene» .

LES OGSÅ: Bannersjokk på Brakka i natt

Bakgrunnen for aksjonen er at deler av Rosenborgs supportere er uenig i en eventuell ansettelse av Per Joar Hansen som ny hovedtrener på Lerkendal.

Det er like mange meninger som når kona skal velge klesplagg til julebordet, så de skal få lov til å mene akkurat det de vil

– Vil ha en annen trener
Talsperson for Kjernen, Kenneth T. Kjelsnes, bekrefter at fansen vil ha et større trenernavn enn Per Joar Hansen som erstatter for Jan Jönsson.

– Vi har vært klar på at vi ønsker oss et større trenernavn og at det har vært litt for snevert i trenerjakten, sier han til TV 2 Sporten.

– Blir dere hørt av RBK-ledelsen?

– Jeg vet ikke hvor mye de hører på oss i denne saken og hvordan de reagerer på våre synspunkter. Det må nesten ledelsen selv svare på, sier han.

LES OGSÅ: Perry har vært i møte med Rosenborg

Norges U21-landslagstrener Per Joar Hansen. (Foto: Grøtt, Vegard/NTB scanpix)
Norges U21-landslagstrener Per Joar Hansen. (Foto: Grøtt, Vegard/NTB scanpix)

– Går ikke inn på meg
Men «Perry», som for øyeblikket trener Norges U21-landslag, hevder at han ikke bryr seg nevneverdig om hva fansen i Rosenborg mener om hans kandidatur.

– Hva supporterne synes og meg? Der er det mange meninger. Det er like mange meninger som når kona skal velge klesplagg til julebordet, så de skal få lov til å mene akkurat det de vil, ler Hansen overfor TV 2 Sporten.

Han har ingen sterke meninger om hva han synes om bannerne som ble hengt opp på tradisjonsrike Brakka.

– Det går absolutt ikke inn på meg, slår Hansen fast.

Se video av bannerne fra RBK-fansen (artikkelen fortsetter under videovinduet):

684886

Jeg trener U21-landslaget, og har lyst til å trene dem i mesterskapet i Israel neste sommer også

– Lysten på å trene U21-gutta i Israel
Per Joar Hansen skal være den heteste kandidaten til å erstatte Jan Jönsson på Lerkendal for øyeblikket. Men treneren ledet nylig Norges U21-landslag til EM-sluttspillet i Israel, som arrangeres i juni 2013.

Overfor TV 2 Sporten legger ikke Perry skjul på at han er lysten på å trene de lovende spillerne på U21-landslaget videre.

– Jeg trener U21-landslaget, og har lyst til å trene dem i mesterskapet i Israel neste sommer også. Det er det jeg forholder meg til nå, konstaterer han.

EM-mesterskapet for U21-landslag spilles i Israel i 5.-18.juni. Norge er i gruppe med Israel, England og Italia.

– Jeg er glad for å slippe Spania, og det er gøy å møte England. Vi kjenner hverandre etterhvert godt, og selv om vi tapte mot dem i kvalifiseringen, så var vi bedre spillemessig. Men alle lagene her er vanvittig sterke, ikke minst Italia, sa Perry etter trekningen 28. november.

Perry ut
Perry ut
brakka2
brakka2
brakka3
brakka3
brakka4
brakka4
brakka5
brakka5
brakka6
brakka6
brakka7
brakka7
brakka9
brakka9