Per Joar Hansens U21 mannskap har gjort det bra i kvalifiseringen så langt, og med seier i Stavanger i vil andreplassen i gruppen absolutt være innen rekkevidde (Foto: Kallestad, Gorm/Scanpix)
Per Joar Hansens U21 mannskap har gjort det bra i kvalifiseringen så langt, og med seier i Stavanger i vil andreplassen i gruppen absolutt være innen rekkevidde (Foto: Kallestad, Gorm/Scanpix)

Kjetil Siem: - Perry får snakke med RBK

Trønderne kontaktet NFF om U21-treneren

Rosenborg har kontaktet Norges Fotballforbund og bedt om lov til å få snakke med Per Joar Hansen om den ledige jobben som klubbens nye hovedtrener.

NFFs generalsekretær Kjetil Siem bekrefter overfor TV 2 Sporten at de har gitt U21-landslagstreneren lov til å gå i dialog med RBK.

- Vi kan si at vi har sagt ja til at Rosenborg kan prate med «Perry», sier Siem.

Les også: Rosenborg bekrefter: Jan Jönsson er ferdig i klubben
Les også: Mini: – RBKs styreformann har sansen for Eggen

Hansens kontrakt som U21-trener går ut denne måneden, men partene var i utgangspunktet enige om en forlengelse som gjør at han blant annet vil lede Norge i neste sommers EM i Israel. Rent formelt er imidlertid ikke kontrakten underskrevet ennå.

- Perry, Nils Johan Semb og jeg pratet om dette tidligere i dag. Vi er veldig rolige på at han må velge det han ønsker. Hvis han velger noe annet enn oss, som vi håper han ikke gjør, så må vi senere se hvordan vi løser det. Men vi vil ikke at Perry skal bli en gissel i en sånn sak, påpeker Kjetil Siem.

- Hvor bindende er den muntlige avtalen han har med NFF om å forlenge kontrakten?

- Det blir en definisjonssak, men har du gjort et håndtrykk, så er det jo bindende. Vi kan ikke uansett ikke begynne å prosedere denne saken. Nå må Perry få fred og ro til å velge hva han vil.

- Har du inntrykk av at han er Rosenborgs førstevalg?

- Det blir det dårlig gjort å spekulere i, men jeg tror ikke langt ned på lista, for å si det sånn, svarer Kjetil Siem.