Andreas Nørstrud har med sitt kvinnesyn og holdninger overfor homofili og slaveri blitt den mest omtalte og omdiskuterte av årets «Farmen»-deltakere. Ved flere anledninger har 28-åringen påpekt at jentene på gården har gått for lettkledt, at han vil gifte seg med en jomfru og at samfunnet mangler moral.

– Verre og verre

Og til tross for at han søndag røk ut av «Farmen», slutter han ikke å overraske.

Til Dagbladet fredag forteller Andreas at han er åpen for flerkoneri, og at han ikke blir overraske tom han en dag blir tvangsinnlagt.

– Tvangsinnleggelse er noe staten kan bruke mot folk som har en stemme de ikke liker, og etter hvert som ting tilspisser seg i et samfunn, vil det kunne benyttes for å tvinge folk til taushet, sier han til avisen.

– Det blir bare verre og verre å skulle stå for kontroversielle ting, fortsetter han.

Les også: Farmen-Andreas sjokkerer igjen

Drømmer om å bli slave

Han uttalte tidligere til avisa at han gjerne kan eies av noen, så lenge respekten er gjensidig.

– Ja, jeg trives godt med å jobbe for andre og bli piska litt, i overført betydning. Jeg kan godt eies av andre, så lenge det er en gjensidig respekt mellom oss. Folk vrir dette med slaveri til noe uspiselig hele tiden, men fordelen er det forholdet som oppstår, et kjærlighetsfylt vennskap, nesten som et ekteskap, sa han.

Les mer: Farmen-Andreas drømmer om å bli slave

Hodet inn i vepsebol

Nørstrud har jevnt og trutt provosert med sine uttalelser, og er ikke overrasket over at hans holdninger har vakt oppsikt blant det norske folk.

– Det visste jeg jo veldig godt før jeg gikk inn i «Farmen» også, at dette her ble å stikke hodet inn i et vepsebol. Jeg visste det veldig godt. Det jeg opplever i dag er egentlig helt som forventet. På en måte er jeg kanskje positivt overrasket også, for det jeg får av tilbakemeldinger privat – på sms og meldinger på Facebook og sånn er nesten utelukkende positivt, har han fortalt «God kveld Norge».

Les også: Farmen-Andreas ble plaget med selvmordstanker